BREIT PORTAL SZTÁRAKADÉMIA Trump haláláért imádkozik a hollywoodi sztár

Trump haláláért imádkozik a hollywoodi sztár

2606
0
SHARE

Charlie Sheen életét sorozatos botrányok kísérik, legutóbb az Ének az esőben sztárja, Debbie Reynolds halála kapcsán jutott eszébe azt kérni Istentől, hogy Trump legyen a következő, aki távozik az élők sorából.

Miközben a teljes filmvilág gyászol, miután a Star Wars Leila hercegnője, Carrie Fisher után édesanyja is elhunyt, Charlie Sheen gondolt egyet és a Twitteren “vicceskedett”.

Bejegyzésében azt írja:

“Drága Istenem,

Trump legyen a következő, kérlek!
Trump legyen a következő, kérlek!
Trump legyen a következő, kérlek!
Trump legyen a következő, kérlek!
Trump legyen a következő, kérlek!
Trump legyen a következő, kérlek!

(bemutatós emoji
copyright jel)”

Korábban Charlie Sheen azzal került az újságok címlapjára, hogy exfeleségét mindennek elhordta, többek között azt mondta rá, hogy patkány és tterrorista.
2014-ben a Daily Mail arról cikkezett, hogy a színész kirúgta feleségét, és két kislányát a házból.

sheen-and-sheen-ap-640x480

2015 sem telt el meghökkentő Sheen sztori nélkül. A nőfaló világsztár ugyanis bejelentette, hogy HIV-pozitív. Mivel erről több szexpartnerét elfelejtette tájékoztatni, többen pert akasztottak a nyakába.

A szintén színész édesapa sem szűkölködött a médianyilvánosságban. Martin Sheen legutóbb szerepelt abban a demokrata propagandafilmben, amelyben könyörögteg az elektoroknak, hogy ne szavazzanak Trumpra.

Az elnökválasztási kampányban is beleszaladt hasonló pofonba: augusztusban azt találta mondani, hogy Trumpnak esélye sincs megnyerni a választást, erre ígéretet is tett.

A botrányos Twitter üzenetét övező sajtóvisszhangra Charlie Sheen azzal reagált, hogy ő Istenhez beszélt és nem a médiához, amit mindennek elhordott, amiért nem vették a “humorát”.

Forrás: Twitter