BREIT PORTAL EURÁBIA Keresztény nőt késeltek meg egy osztrák migránsközpontban – épp Bibliát olvasott

Keresztény nőt késeltek meg egy osztrák migránsközpontban – épp Bibliát olvasott

2172
0
SHARE

Újabb felháborító bűncselekmény történt a szomszédban, egy ausztriai kisvárosban egy afgán bevándorló megtámadt egy nőt egy menekültközpontban, mert éppen a Bibliát olvasta.

Felső-Ausztria Timelkap városában a 22 éves afganisztánit az idegesítette fel hogy az 50 éves nő meghívta magához a keresztény menekülteket, hogy olvassanak együtt Bibliát.

A Kronen Zeitung értesülése szerint a migráns berontott a konyhába és megpróbálta a felső testébe döfni a kést. A vastag téli kabátja azonban megóvta őt a komolyabb bajtól, de így is elesett és megsérült a füle.

A rendőrség a helyszínen letartóztatta a férfit, aki beismerte, hogy túlreagálta a dolgot, habár a hatóságoknak azt mondta, “személyes problémák” miatt támadt. Később már úgy vallott, soha nem látta a nőt korábban.

Egyre több keresztényt érnek támadások Európa szerte a különböző menekültközpontokban.

afghane-sticht-in-ooe-auf-bibelvorleserin-ein-habe-probleme-story-546293_630x356px_b6ff6549000c74f4b173971860423998__greis_jpg

Az egyik civil szervezet arról számolt be, hogy több mint 700 keresztényt támadtak meg a német menedékkérő központokban 2016 májusa óta. Az elkövetők többsége muszlim.

Az Open Doors elmondása szerint az esetek 83 százalékában több támadás is történt, az áldozatok fele halálos fenyegetéseket kapott a bentlakóktól. 44 százalékukat szexuálisan zaklattk.

Az elkövetők 90 százaléka muszlim származású, 205 esetben a központok muszlim biztonsági őrei követték el a visszaéléseket.

csm_mousapour_mahin_715_idea_staedter15_02_9a105ae53f
Mahin Mousapour

Egy Mahin Mousapour nevezetű iráni származású német politikus arról számolt be, hogy a keresztényekkel a központokban “úgy bánnak, mint a kutyákkal”.

“A keresztény gyerekek játékait tönkreteszik. A keresztény, menekültekkel mosatják el mindenkinek a szennyesét. A legtöbb muszlim menedékkérő tisztátalannak tartja a keresztényeket. Az egyházi tevékenységeket titokban kell végezni, a Bibliákat és feszületeket el kell rejteni” – mesélte.

Forrás: Kronen Zeitung, Open Doors, Breitbart