BREIT PORTAL EURÁBIA Horrorszilveszter: Tűzijátékkal lövöldöztek a svédekre a migránsok – felvétel

Horrorszilveszter: Tűzijátékkal lövöldöztek a svédekre a migránsok – felvétel

1890
0
SHARE

Megdöbbentő jelenetek Malmöben szilveszter éjjel. Tömeges káosz lett úrrá azt követően, hogy néhány migráns tűzijátékokkal vette célba az embereket, miközben a rendőrség tétlenül nézte az incidenst.

Svédországban két nappal ezelőtt tökéletesen lehetett tapasztalni, hogy mit is jelent a “kulturális sokszínűség”. Malmöben már így is szinte napi rutinná váltak a kocsigyújtogatások, amelyek többségéért a muszlim migránsok felelősek. A támadásokért egy ízben még az Iszlám Állam is vállalta a felelősséget.

Az év utolsó napján azonban sokan úgy érezhetté magukat, mint a németek Kölnben, hogy migráns szexbandák tömegesen molesztálták a újévet ünneplő fiatal lányokat.

Malmöben szerencsére nem volt ennyire súlyos a helyzet, bár így is látható a videóban olyan nő, akit egy tüzijáték eltalált.

A felvételeken jól látható, hogy közel-keleti és észak-afrikai származású bevándorlók tüzijátékos dobozokat a kezükben tartva a függőleges kilövés helyett a vízszintes lövöldözést választják.

A közelben néhol rendőrautót is látni, bár jelentős rendőri beavatkozást nem mutat a videó. Torsten Elofsson nyugdíjazott malmöi vezető rendőrtiszt 42 év szolgálat után elmondta, hogy a bevándorlás óta Malmöben katasztrofálisan változott a bűnügyi ráta, a letartóztatott emberek többsége muszlim Rosengard körzetben, amelyet 90 százalékban migránsok laknak.

A rendőrség ezt a részt no-go övezetként tartja számon, autóikat rendszeresen érik támadások, egy kilakoltatást követően gránátot dobtak egy ingatlaniroda elé.

Forrás: Youtube, Express