BREIT PORTAL TENGERENTÚL Hátborzongató: 60 éve is volt egy Trump, aki falat akart építeni

Hátborzongató: 60 éve is volt egy Trump, aki falat akart építeni

2359
0
SHARE
Walter Trump
Walter Trump

Egészen érdekes felfedezést tett egy felhasználó a Youtube-on. Egy Trackdown nevezetű sorozat 1958-as részében feltűnik egy gazember, akit úgy hívnak, hogy Trump és arról akarja meggyőzni egy város lakóit, hogy ő az egyetlen megmentő, aki falat épít majd a közösség védelmére. Hátborzongató!

A Snopes hoaxokat vizsgáló portál megerősítette az információt, valóban volt egy Walter Trump nevezetű karakter a Trackdown nevezetű 50-es években készített televíziós sorozatban.

A dörzsölt olajmágnás azzal érkezett Talpa városába a történet szerint, hogy felajánlja “szolgálatait” azzal, hogy a világvégétől való megmenekülés végett falat építene a község köré, valamint meteor-elleni esernyőket is árul. Az üzletember valójában ki akarja zsákmányolni a helyieket azzal, hogy elhiteti velük: borzalmas meteor-, és tűzeső jön a városra.

A csalás főpapja

A CBS 1958-ban sugározta a sorozat első évadjának a 30. részét, aminek “A világ vége” volt a címe.

Részlet a sorozatból: 

Narrátor: Hoby (a hős ranger a sorozatban) körülnézett a városban. Úgy tűnik az emberek hittek neki. Mint a bárányok, mentek a vágóhídra. És várták a csalás főpapját.

Trump: Én vagyok az egyetlen. Bízzanak bennem. Én olyan falat tudok építeni az otthonaik köré, amit semmi nem tud ledönteni.

Városlakó: Mit tegyünk? Hogyan menekülhetünk meg?

Trump: Azt kérdezed, hogyan építsetek falat. Te kérdezted, én meg elmondom, hogyan kell.

A rész végén Walter Trumpot végül lopás vádjával letartóztatják.

Forrás: Youtube