BREIT PORTAL TENGERENTÚL “Clinton bűnös, mint a pokol” Trump legütősebb tweetjei – 2. hét

“Clinton bűnös, mint a pokol” Trump legütősebb tweetjei – 2. hét

2087
0
SHARE
Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump nem bír leállni, ezen a héten is kiosztott néhány pofont az éterben. Mondjuk nem is volt könnyű hete, Meryl Streep a Golden Globe díjátadón szállt bele, egy brit ügynök pedig egy állítólagos orosz jelentéssel próbálta meg hitelteleníteni. A republikánusok fenegyereke nem hagyta magát.

Meryl Streep Hillary csicskása

Meryl Streep életműdíjat kapott a Golden Globe díjátadón, beszédében Trump megemlítése nélkül a republikánus választott elnököt bírálta, amiért a kampánya során állítólag kigúnyolt egy fogyatékkal élő újságírót. Régi lemez, jött is a válasz. A beszédről itt olvashat bővebben.

“Meryl Streep, Hollywood egyik legtúlértékeltebb színésznője, nem is ismer engem, de tegnap engem támadott a Golden Globes-on. Ő Hillary csicskása, aki nagyon bukott. Már századjára mondom, hogy soha nem “gúnyoltam” ki a fogyatékkal élő riportert (Soha nem tennék ilyet), csak megmutattam neki az “aljaskodást”, amit akkor tett, amikor teljesen meghamisított egy 16 éves történetet, hogy engem rossz színben tüntessen fel. Milyen tisztességtelen média!”

Politikai boszorkányüldözés

Szinte egyszerre robbant fel a teljes média attól, hogy a Buzzfeed nyilvánosságra hozta egy brit ügynök által kiszivárogtatott titkos orosz jelentést, ami kompromittáló állításokat tartalmazott Donald Trumpról. A Pisigate néven elhíresült jelentés száz sebből vérzik, és ezt igyekezett Trump is hangsúlyozni.

“ÁLHÍR – TOTÁLIS POLITIKAI BOSZORKÁNYVADÁSZAT!”

A Pisigate és a nácik

Miután egyre több forrás jelezte, hogy a jelentést senki nem erősítette meg, senki nem tartja autentikusnak, senki nem tud róla semmit – Trumpban felmerült a kérdés, miért engedte a titkosszolgálat, hogy kiszivárogjon?

“A titkosszolgálatoknak sosem szabadott volna engedniük, hogy egy ilyen kamu hír “kiszivárodjon” a nyilvánosság elé. Egy újabb lövést adtak le rám. Hol élünk? A náci Németországban?”

Volt ott néhány álhírportál

Trump először tartott sajtótájékoztatót azóta, hogy megválasztották az Egyesült Államok 45. elnökének. Az esemény nem telt el botrány nélkül, a republikánus elnök keményen beleszállt a CNN egyik riporterébe, miután az többszöri felszólítás ellenére sem tudta befogni a száját. Itt megnézheti a videót.

“Nagyszerű sajtótájékoztatót tartottunk a Trump toronyban ma. Ott volt néhány álhírportál, de a többiek képben voltak, hogy mi folyik itt.”

Lebőgött a CNN

Miután nyilvánosságra hozták a Buzzfeed által közzétett jelentést, a CNN megpróbált szabadkozni a hiteltelen tudósítás miatt. A magyarázkodás azonban nem védte meg őket attól, hogy Trump is lökjön rajtuk egyet.

“A CNN totál lebőgött az álhíreivel, miután a számaik apadni kezdtek a választásokat követően, hamarosan elvesztik minden hitelességüket!”

Hillary Clinton bűnös, mint a pokol

Az FBI igazgatója ellen vizsgálat indult, miután többen felvetették, hogy a kampány során tett megnyilvánulásai befolyásolhatták a választás eredményét. Különösen az érintette érzékenyen a demokrata vezetést, hogy pár nappal a szavazás előtt, Comey bejelentette: újraindul a nyomozás Clinton ellen. Persze a vesztes félnek eszébe sem jutott a saját hibáiból tanulni és levonni a következtetéseket.

“Mit panaszkodnak Hillary Clinton emberei az FBI-ra. Az információjuk szerint sosem szabadott volna indulni hagyni – bűnös, mint a pokol. Nagyon ELNÉZŐEK voltak vele. Azért vesztett, mert a rossz államokban kampányolt – semmi lelkesedés!”

John Lewis a saját házatáján sepregessen

John Lewis a hírszerző ügynökségek által megerősített orosz beavatkozást követően azt állította, hogy Donald Trump nem legitim elnöke az Egyesült Államoknak. Bár rommá verte Clintont, ez őt hidegen hagyta. Kapott is egy csípőset Twitteren. A brutális demokrata hisztiről itt írtunk bővebben.

“John Lewis kongresszusi képviselőnek inkább arra kellene fordítania az idejét, hogy helyrehozza és segítse a körzetét, ami szornyű állapotban van, szanaszét esik (nem is szólva a rengeteg bűncselekményről), ahelyett, hogy a választási eredmények miatt panaszkodik. Csak duma, duma, duma – semmi tett és eredmény. Szomorú”