BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM Nem vicc! Orbán hekkelte meg az amerikai választást

Nem vicc! Orbán hekkelte meg az amerikai választást

2509
0
SHARE

Nem, tényleg nem vicc. Ahogyan mostanában a “hekkelés” kifejezés felkapott lett a mainstream médiában, talán cseppet sem túlzás azt állítani, maga Orbán Viktor is részt vett az amerikai elnökválasztás meghekkelésében.

Mégis hogyan? – merül fel sokakban a kérdés, de elöljáróban abban biztos vagyok, hogy Lavrov orosz külügyminiszter egyetért velem. És ez nem elhanyagolható pont.

Abban nyilván most már senki sem kételkedik, hogy meg lett hekkelve az amerikai választás, hiszen máshogy nem nyerhetett a Trump. Ennyire egyszerű. Azt mondta a mainstream média, hogy Clinton fog nyerni, de nem így lett. Ez csak úgy következhetett be, hogyha valaki beleköpött a levesbe. Hála a jóégnek, a mainstream média leleplezte a főköpködőt, Putyint és a csatlósait.

Az amerikai titkosszolgálat még jelentést is készített erről. Az nyilván persze elhanyagolható tény, hogy a hírszerző ügynökségek egyértelmű bizonyítékot a mai napig nem szolgáltattak az orosz titkosszolgálati akció alátámasztására. No meg arra sem érdemes figyelmet vetni, hogy ez a jelentés egy szóval sem mondja azt, hogy a választást hekkelték meg. Csak annyit mond, hogy valószínű az oroszok voltak azok, akik meghekkelték a Demokrata Országos Bizottság és John Podesta emailjeit. Abban meg ugye teljesen valós állítások és információk voltak. De erről egy szó se többet. Elég ha annyit tudunk:

Meghekkelték a választást az oroszok.

Agyrém, ugye? 

Szerencsére Lavrov úr a minap helyretette a fogalmakat és tisztázta, ennyi erővel Németország, az Egyesült Királyság és Franciaország is részt vett az elnökválasztási folyamat befolyásolásában. Ezeknek az országoknak a vezetői, Angela Merkel, Theresa May és Francois Hollande ugyanis minden erejével azon volt, hogy démonizálja a közvélemény szemében Trumpot.

Frank Walther Steinmeier német külügyminiszter augusztusban például “gyűlölet prédikátornak” nevezte a republikánus jelöltet, Boris Johnson brit külügyminiszter szerint pedig Trump alkalmatlan az elnöki posztra.

Ha pedig itt tartunk, akkor bizony nem mehetünk el a magyar miniszterelnök tusnádfürdői kijelentései mellett sem. Orbán Viktor 2016. július 23-án ezt mondta:

Én nem vagyok Donald Trumpnak a kampányembere, sose gondoltam volna, hogy fölmerül majd a fejemben az a gondolat, hogy a kinyílt lehetőségek közül mégiscsak ő volna a jobb Európa és Magyarország számára. Sose gondoltam volna, de a helyzet mégiscsak úgy áll: meghallgattam ezt a jelöltet, és azt kell mondanom önöknek, hogy tett három javaslatot a terrorizmus megfékezésére, és aligha tudtam volna jobban megfogalmazni európaiként azt, hogy mire lenne szüksége Európának.

A kijelentésével az egész világon ő lett az első hivatalban levő kormányfő, aki nyíltan Trumpot támogatta. Mi ez, ha nem befolyásolás? Mi ez, ha nem a választások meghekkelése? Skandallum!

Hát nem vicc?

A demokrata és a liberális média bebizonyította magáról, hogy igazából nem vallja azokat az elveket és értékeket, amiket papíron hangoztat. S nem csak a média, hanem az egész ultraliberális globalista politikai uralmi rendszer, amely egy csapásra fasiszta diktatúrává válik, ha a demokrácia keretein belül nem sikerül elnyerni a hatalmat.