BREIT PORTAL TENGERENTÚL Ördögi tánc: Sátánista nagygyűlést tartottak Los Angelesben

Ördögi tánc: Sátánista nagygyűlést tartottak Los Angelesben

3597
0
SHARE

A Los Angeles Sátánista Temploma nevezetű szervezet szombat este egy nagyszabású sötét tömegrendezvényt tartott, amelyen a látogatókat és a megjelent sajtót számtalan démoni rituáléba bevezették.

Ördögi rituálékba vezették be a látogatókat

Az egész éjjel zajló koncertezés alatt a vendégek részt vehettek romboló és megidéző rituálékon, de volt egy 45 perces beavató a macskák démoni természetéről is.

Az esemény szervezője egy Sátánista Templom nevezetű szervezet, ami azt állítja magáról, hogy nem a Sátánt, mint személyt követi és imádja, hanem olyan “nemes célokért harcol”, mint a nők reprodukciós és a börtönlakók általános jogai. A rendezvényről készült fotók azonban mást tükröznek.

VIP jegy 66.6 dollárért

A közösségnek 24 csoportja van országszerte az Egyesült Államokban, a tagok ugyan szervezett vallásként utalnak magukra, de a hitük tárgyát a racionalizmus képezi elmondásuk alapján.

A tömegrendezvényre lehetett 15 dolláros vendégjegyet, és 66.60 dolláros VIP jegyet is váltani. A hatórás program keretében sokan jelmezekben táncoltak, mások kecskearcot festettek, volt, aki tetoválást csináltatott magára.

Sátánista klub kisgyerekeknek

A “sötét gyűlést” az a Steve Hill nyitotta meg, aki Kalifornia 21. körzetében korábban a szenátusi posztért is indult. Este tíztől okkult tanítóké volt a főszerep. Dr. Paul Koudounaris is beszédet mondott, ő korábban az élők és halottak közötti szexuális kapcsolatot vizsgálta.

A sátánista felekezet legutóbb azzal került a világsajtó figyelmének központjába, hogy az evangélikus programok mintájára iskola utáni klubokat szervezett kisgyerekeknek. Az Iskola Utáni Sátánista Program keretében általános iskolásoknak beszélnek rendszeresen a vallásukról, hitükről és világnézetükről.

Forrás: DailyMail, Facebook, RT