BREIT PORTAL EURÁBIA Sorra toloncolják ki a keresztény menekülteket Németországból

Sorra toloncolják ki a keresztény menekülteket Németországból

7508
0
SHARE
Keresztény, vagy muszlim bevándorlók?
Keresztény, vagy muszlim bevándorlók?

Úgy tűnik sokkal kevesebb esélye van, egy keresztény vallású menekültnek menedékjoghoz jutnia, mint a hithű muszlim bevándorlóknak.

Dr. Gottfried Martens német pásztor arról számolt be, hogy a felekezetébe több olyan iráni és afgán menekült is jár, akik a keresztény hitük miatt kényszerültek elhagyni otthonukat. Most azonban a legtöbbjükre kitoloncolás vár, annak ellenére, hogy már évek óta várják a kérelmeik pozitív elbírálását.

A berlini Szentháromság Lutheránus Templom vezetője a Daily Mail-nek arról számolt be, hogy a migránsoknak sokkal nagyobb esélyük van menedékjogot nyerni Németországban, ha bizonyítani tudják, hogy hazatérve a muszlim szülőföldjükre életveszélybe kerülnének.

Muszlimok tesznek keresztbe a keresztényeknek

Sokan éppen ezért színleg felveszik a kereszténységet, viszont többen akadnak olyanok is, akik már keresztényként érkeznek, vagy valóban átmennek egy igazi megtérésen. A táborokban a tényleges keresztényeket rendszeresen durva incidensek érik.

A legfőbb problémát viszont az okozza, hogy az elbírálási eljárás folyamán szinte

kizárólag muszlim tolmácsokat alkalmaznak. Ők viszont rendszeresen meghamisítják a keresztény menekültek kérelmeit. félrefordítják a mondataikat, hogy rossz színben tüntessék fel őket a villámbíróságok előtt.

Forrás: Christian Today