BREIT PORTAL SZTÁRAKADÉMIA Áttért iszlámra? Lindsay Lohannak elment a józan esze

Áttért iszlámra? Lindsay Lohannak elment a józan esze

3309
0
SHARE
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Pár hete még mindenki azon aggódott, hogy a közkedvelt hollywoodi sztár áttért az iszlám hitre. Lindsay Lohan most egy olyan képet tett közzé az interneten, amelyen Erdogan török elnökkel pózol. Azt mondja,

“egy álma vált valóra”.

Egyre több sajtóorgánum cikkezik arról, hogy Lindsay Lohan áttért az iszlámra. Instagram oldaláról letörölte az összes képet és a leírásban csak annyit írt: Alaikum salam. (Béke veled arabul.)

A több millió követővel rendelkező sztár meghökkentő lépését több millió muszlim üdvözölte. Bár néhány portál cáfolta, hogy Lindsay áttért volna, legutóbb Törökországban úgy fotózták le, hogya sálát használta hidzsáb gyanánt.

Pletykák szerint az áttérése még 2015-ben kezdődhetett, akkor egy Koránnal a kezében fotózták le Brooklynban. Egy török oldalnak azt nyilatkozta, az iszlám szent könyvét a barátaitól kapta ajándékba.

“Megnyitotta előttem az ajtót a spirituális megtapasztalások előtt, hogy új értelmet találjak. Ez vagyok én”

– fogalmazott a Haber Turknek.

Új kezdet Erdogannal

A hollywoodi sztár most a “megtisztult” új profilján közzétette az első képét, amelyen a török elnöki párral pózol.

A képen Recap Tayyip Erdogan és felesége, Lindsay Lohan és egy szíriai kislány látható.

“Egy álom vált valóra, hogy Erdogan elnök és a First Lady meghívtak az otthonukba. Igazán inspiráló, ahogyan segítenek a szíriai menekülteknek. Elkezdődik a béke”

-fogalmazott.

Lindsay Lohan Erdogannal
Lindsay Lohan Erdogannal

Az utalásokkal teletűzdelt tweetjében Donald Trumptól is kéri, tegyen meg minden a béke érdekében. “Alaikum Salam” – üzeni.

Forrás: Instagram, DailyMail