BREIT PORTAL TENGERENTÚL 10 tény, amit tudnod kell Trump kitiltós botrányáról

10 tény, amit tudnod kell Trump kitiltós botrányáról

17198
0
SHARE
Donald Trump
Donald Trump

Instant gyorstalpaló azoknak, akik bekajálták a mainstream média hazugságait Trump kitiltós botrányáról:

  • A legnagyobb muszlim országokból mind a mai napig bárki szabadon utazhat az Egyesült Államokba. Már itt megdől az az állítás, amit a mainstream média állít, mely szerint Trump a muszlimokat tiltotta ki az Egyesült Államokból. (Indonézia, Pakisztán, India, Banglades és Nigéria)
  • Nem Trump, hanem még az Obama-kormány hozta létre azt a listát, ami felsorolta a terrorizmussal szorosan együttműködő országok listáját. Akkor még senki nem ült fel a mainstream média által keltett hisztériának.
  • Obama a terrorizmus miatt 6 hónapra felfüggesztette az iraki menekültprogramot 2011-ben. Akkor senki nem tiltakozott. Most három hónapról van szó. Obama hat alkalommal függesztette fel a beutazást muszlim lakosú országokból.
  • Az Obama-kormány nyolc éves regnálása alatt rengeteg bombát dobtak le a muszlim országokra, Szíriában pedig közvetve felfegyverezték azokat a dzsihadistákat, akik elsőként felelősek az egész menekültválságért.
  • Az Obama-kormány tehető felelőssé azért is, hogy felfegyverezték azokat a szaúdiakat, akik mészárlásba kezdtek Jemenben. Azért sem ejtettek sok könnyet a most tiltakozók.
És még 5 tény:
  • Nem, Trump nem vallás és etnikum alapján diszkriminálja az embereket. Ideiglenesen felfüggesztette a menekültprogramot, és a terrorizmussal leginkább kapcsolatba hozható országokból történő beutazást. Ideiglenesen. Okosabb volna elolvasni a tényleges rendeletet.
  • Ellentmondásos, hogy sokan azt állítják, hogy a terrorizmus malmára hajtja a vizet ez a tiltás. Ja, most akkor mégis köze van az iszlámnak a terrorizmushoz. Hmmm… Mennyire iszlamofób állítás…
  • Sokan támadják Trumpot, amiért azokat az országokat nem vette fel a listára, ahol üzleti kapcsolatai vannak. 1., a lista még nyitott, újabb országok kerülhetnek fel rá. 2., ellentmondásos pont azért támadni Trumpot, mert nem tilt ki még több százmillió muszlimot.
  • Az Independent által közzétett kutatás támasztja alá, hogy a szíriai menekültek befogadásának leállítása szükséges lépés. A felmérés szerint a szíriaiak 21 százaléka szimpatizál az Iszlám Állammal.
  • Arról szinte mindenki elfelejtkezik, hogy van a világban 16 olyan iszlám ország, ahonnan ki vannak tiltva az izraeli zsidók kizárólag a vallásuk miatt. Ezért sem sírt ennyire senki.

Forrás: Youtube