BREIT PORTAL DZSENDER Női börtönbe kérette magát a transznemű gyilkos, vissza kellett küldeni a férfiakhoz

Női börtönbe kérette magát a transznemű gyilkos, vissza kellett küldeni a férfiakhoz

2939
0
SHARE
A transznemű gyilkos
A transznemű gyilkos

Vissza kellett szállítani a börtön férfi részlegére azt a transznemű gyilkost, aki biológiailag ugyan férfinak született, de nőnek vallotta magát, így a női részlegen szállásolták el. A börtön igazgatói azt követően döntöttek a visszahelyezésről, hogy sorra feküdt le a női fegyencekkel.

Paris Green magát nőnek tartja, azért ítélték el, mert segédkezett egy ember halálra kínzásában. A vita egy zacskó chips miatt robbant ki.

A fegyenc Peter Laing néven látta meg a napvilágot, 18 év börtönbüntetésre ítélték a 46 éves Robert Shankland brutális meggyilkolásáért.

A 23 éves Green magát az edinburgh-i börtön női szárnyára kérte, azt állítva, hogy nőként akar élni, és nemváltoztató műtéten is át akar esni.

Át kellett szállítani a férfi szárnyra
Át kellett szállítani a férfi szárnyra
Lefeküdt a cellatársakkal

A The Star-nak nyilatkozó egyik forrás szerint a börtön lakói közül sokan minden áron szexuális kapcsolatra vágytak, és Paris volt az, aki ezt megadhatta nekik.

Bár a transznemű gyilkost figyelmeztették, hogy állítsa le magát, a végén a börtön igazgatói megelégelték a dolgot és visszaküldték a férfi szárnyra.

Green áldozatának nővére, Pauline Bell szerint a gyilkos csak azért tettette transzneműnek magát, hogy kijátssza a rendszert.

„Ez az egész egy vicc. Alig tudom elhinni, hogy nemváltoztatást akar. Csak manipulálja a rendszert és élősködik az adófizetők pénzén.”

Forrás: Daily Star