BREIT PORTAL ABORTUSZ 12 gyönyörű baba, akit abortálni akartak 2016-ban

12 gyönyörű baba, akit abortálni akartak 2016-ban

26731
0
SHARE

Sajnos 2016-ban is túl sok gyilkosság történt, még is akadt számos olyan eset, aminek örülhetünk. Ismerjenek meg 12 gyönyörű csöppséget, akik túlélték a tavalyi évben rájuk váró szörnyűségeket.

1. Eszter babája

Eszter Nigéirából érkezett az Egyesült Államokba, majd rájött, hogy terhes. Hazájában már kétszer is átesett abortuszon, most is azon gondolkozott, hogy hasonlóan oldja meg a helyzetet.

De ekkor Eszter rábukkant egy birminghami központra, ahol rengeteg szeretetet, támogatást kapott és szembesült az igazsággal is. A központban megmutatták neki, hogy mit is jelent valójában a baba szempontjából az abortusz. A videóban egy korábban abortuszokat is elvégző orvos, Dr. Anthony Levatino mutatta be, hogy milyen típusai vannak az abortusznak.

Esztert sokkolták a látottak, és amikor meglátta a saját csöppségét a központban levő ultrahangon, inkább az életet választotta.

2. Egy baba, akinek törölték a kivégzését

2015 végén egy Eszter Garcia nevezetű anyuka megosztott néhány képet gyönyörű lányáról, Hope-ról, aki 16 hetesen halva született. A cikk villámgyorsan bejárta a világsajtót, egy kommentelő saját drámai történetét osztotta meg a képeket látva.

“Szégyellem bevallani, de július 5-ére ki voltam írva abortuszra, akkor voltam 16 hetes terhes. Miután olvastam a történetet és láttam a képeket, megtörtem és rájöttem,

elképzelhetetlen, hogy abortáljam a meg nem született gyermekem.”

Bár halva született 16 hetes lányuk, sokakat megragadott az az emberség, ahogy a picivel bántak
Bár halva született 16 hetes lányuk, sokakat megragadott az az emberség, ahogy a picivel bántak
3. 175 baba menekült meg egy forradalmi újítással

2016 májusában Dr. Matthew Harrison arról számolt be, hogy eddig 175 babát sikerült megmenteni egy különleges technológia segítségével, amely visszafordítja az abortusz tabletták hatását.

Ezen a képen a doki meg is mutatja az egyik megmentett csecsemőt:

4. és 5. A halál torkából mentettek meg két babát

Bizony az életmentő szervezeteknek óriási szerepük van abban, hogy lebeszéljenek szülőket a babáik elvetéséről.

A Sidewalk Advocates for Life egy Facebook-bejegyzésben számolt be két nagyszerű történetről.

Az egyik esetben az egyik önkéntesük megállított egy párt, akik éppen a Planned Parenthood abortuszklinikára akartak belépni. A nő elmesélte, hogy

az anyja azzal fenyegette meg, hogy kirúgja a házból, ha megtartja a babát.

Az önkéntes elmesélte, hogy a szervezet tudna neki szállást adni, így a pár az abortusz helyett inkább tanácsadásra ment.

A másik esetben egy feleség számolt be arról, hogy a férje megerőszakolta, majd megfenyegette, hogy megveri és kirakja az utcára, ha nem megy abortuszra. A nő végül egy aktivista ösztönzésére elment a szervezethez, ahol otthont és jogi segélyt is biztosítottak számára.

Brutális férj elől menekült, gyönyörű babája lett
Brutális férj elől menekült, gyönyörű babája lett
6. és 7. Ikrek karácsonyra

A Live Action egyik szerzője és munkatársa találkozott egy gyönyörű ikerpárral, akiket neki sikerült megmenteni az abortusztól 2016-ban. A fotó bejárta a közösségi oldalakat, a lánytestvérek éppen a karácsonyt ünnepelték.

Christina Martin elmesélte a történetüket is:

“Sara elmesélte, hogy egy ultrahangos vizsgálaton derült ki, hogy ikreket vár. Elmondása szerint már voltak gyermekei otthon, úgy érezte, nem tud megbirkózni még egy gyerekkel, pláne nem kettővel.

A barátja éppen akkor szakított vele és a családja sem segített. Ekkor abortuszra kért időpontot, de egy héttel a műtét előtt ellátogatott hozzánk is.

Ezt követően egyre rosszabbul érezte magát, amikor az abortálásra gondolt. Végül otthon elhatározta, lemondja a műtétet és megtartja a csöppségeket. Elmondása szerint hatalmas teher ment le a válláról ekkor, és felszabadultnak érezte magát.”

Christina a kis védenceivel
Christina a kis védenceivel
8. Michelle babája

Michelle fiatal anyukaként azon volt, hogy elvetesse a babáját, de Eszterhez hasonlóan egy tényfeltáró videó eltántorította ettől. A videóban elmagyarázták, hogyan fejlődik a baba a méhben, és az abortusz miként végez a kifejlett csöppségekkel.

A tavalyi karácsonyt már a kisfiával töltötte.

9. A kicsi Axton

Axton anyukája szintén egy terhességsegítő intézetben kapta meg azt a támogatást, ami miatt meggondolta magát az abortusszal kapcsolatban.

“Az önkéntes elmagyarázta nekem, hogy Istennek mindenkivel célja van, tehát nem véletlen az sem, hogy életben maradtam egy hónappal ezelőtt egy szörnyű autóbalesetben.

Ott ültem, és rádöbbentett, hogy bármit is választok, kihatással lesz az egész életemre.

A mostani akadályok pedig csak ideiglenesek. Segített abban, hogy másképp lássam a dolgokat.”

10. Jude baba

A kicsi Jude még nem született meg, de a szülei már eldöntötték: korábbi elképzelésükkel szemben mégsem abortálják a kicsit. Az orvosok tájékoztatása szerint gond lehet a pici veséjével, ami életveszélyes állapotot eredményezhet. Josh és Kelli viszont kapcsolatba lépett néhány olyan doktorral, akik tudnának ebben segíteni.

11. és 12. Ikrekkel volt terhes, kisétált az abortuszklinikáról

Egy anyuka az abortuszklinika felé menet megfogadta Istennek, hogy abban az esetben, ha ikrekkel terhes, megtartja a babákat.

Hatalmas meglepetésére az ultrahang kimutatta két piciny baba szívverését.

Ekkor tartva magát a fogadalmához, tájékoztatta az orvosi stábot, meggondolta magát és mégsem akar abortuszt.

Terhes vagy és abortuszon gondolkozol? Inkább látogass el erre az oldalra, ahol minden szükséges dologban segítenek neked, hogy te legyél 2017-ben az egyik nagy életmentő.

Forrás: Life Site News