BREIT PORTAL DZSENDER Ilyet is csak Németországban lát: Transzvesztitával pózolt Merkel a parlamentben

Ilyet is csak Németországban lát: Transzvesztitával pózolt Merkel a parlamentben

9125
0
SHARE
Olivia Jones és Angela Merkel
Olivia Jones és Angela Merkel

Miközben a német szövetségi gyűlés éppen az új államfőt készült megválasztani, Angela Merkel német kancellár egy transzvesztitával fotózkodott a Bundestag épületében.

Az Olivia Jones néven futó női ruhákban pózoló előadót a Zöld párt delegálta, hogy vegyen részt az új német államfő, Frank-Walter Steinmeier megválasztásában. Steinmeier amúgy Donald Trump egyik legnagyobb bírálójának számít, egy ízben gyűlöletprédikátornak nevezte az amerikai elnököt.

Steinmeier és Olivia Jones
Steinmeier és Olivia Jones

A két méter magas kisminkelt, narancssárga frizurában és rikító ruhában megjelent transzvesztita ellopta a showt az amúgy fontos és hivatalos parlamenti döntéstől.

Az Oliver Knobel névvel született előadó még azt is elérte, hogy az ominózus eseményen Angela Merkel német kancellárral is készítsen egy-két képet.

Ha a jelenet önmagában nem lenne elég abszurd, nem árt megjegyezni, hogy Jones a ceremóniára egy kerekesszékben érkezett, mivel nemrég esett át egy magasság-csökkentő műtéten. A lábrövidítéssel 6 centiméterrel csökkentették a magasságát.

A tranvesztita előadó is szavazhatott
A tranvesztita előadó is szavazhatott
Szívesen lenne elnök       
A transzvesztita előadó amúgy arról híres Németországban, hogy idegenvezetést tart Hamburg piroslámpás negyedeiben, elkötelezett támogatója az állatok jogainak, az AIDS betegeknek és ellenzi a rasszizmust. Ezt mind. Igen.

Sőt, még azt is pedzegette, hogy akár elnök is lenne. „Nem lennék unalmas” – fogalmazott. A Saarbruecker Zeitungnak azt nyilatkozta:

Kerekesszékkel érkezett
Kerekesszékkel érkezett

„Ez a szerep csodásan illene rám. Nagyon politikus alkat vagyok. Ez az a hely, ahol a megfelelő emberekkel tudok beszélni. Itt meghallják az üzenetem. A jelenlétem és a megjelenésem példaértékű lehet.”

Jones egyébként korábban beperelte a szélsőjobboldali AfD-t, amiért a melegeket párhuzamba állította a pedofilokkal.

A 16 tartomány egyébként tradicionálisan celebeket is delegál a szavazásra. Így pl. ott volt a ceremóniát Joachim Löw német szövetségi kapitány is.

Őrület a Bundestagban
Őrület a Bundestagban

Forrás: DailyMail, BBC