BREIT PORTAL ABORTUSZ “Az a legnagyobb bűn, hogy gyereket szülnek.” 7 sokkoló idézet az abortuszklinikák...

“Az a legnagyobb bűn, hogy gyereket szülnek.” 7 sokkoló idézet az abortuszklinikák ősanyjától

10925
0
SHARE
Margaret Sanger, több millió magzat élete szárad a lelkén.
Margaret Sanger, több millió magzat élete szárad a lelkén.

A Planned Parenthood az Egyesült Államok legnagyobb abortuszklinika-hálózata, amely évente több mint 300 ezer “terhesség-megszakítást” hajt végre. Talán kevesen tudják, ki volt a tömeggyilkos szervezet alapítója, Margaret Sanger.

7 sokkoló idézet

A Live Action News összegyűjtött hét durva idézetet, ami a Planned Parenthood alapítójától származik.

1., “Nem akarjuk, hogy kiszivárogjon, hogy ki akarjuk irtani a néger lakosságot.”

Margaret Sanger ideológiája az eugenikán alapult, tehát azon, hogy bizonyos embercsoportokat etnikai hovatartozásuk alapján ki kell irtani. Sanger úgy vélte, hogy a sterilizáció a legjobb módja annak, hogy egyes csoportok eltűnjenek, míg más, jó kvalitásokkal rendelkező emberből minél több szülessen. A megoldást abban látta, ha minden kisebbséget, fogyatékost és gyengét eleve kiirtanának, még mielőtt megszületne.

Úgy tűnik, az eredeti szellemiség tovább él a mai napig. A Guttmacher Intézet szerint a Planned Parenthood klinikákat kiemelten olyan környékeken nyitják meg, ahol elsősorban színesbőrűek laknak. Az abortusz jelenleg az egyik vezető halálok a fekete közösségekben.

2., “Elfogadtam a Ku Klux Klán női tagozatának meghívását.”

1926-ban Margaret Sanger találkozott a fehérek felsőbbrendűségét hirdető, színesbőrűeket üldöző és tagjaikat módszeresen legyilkoló radikális szervezet egyik vezetőjével.

Önéletrajzi könyvében úgy emlékszik vissza erre az eseményre, hogy beszédjével sikerült elérnie a célját, a rendezvény után számtalan hasonló csoport is meghívta őt, hogy mondjon náluk is beszédet.

Margaret Sanger, a fekete lakosságnál előírta volna a kötelező születésszabályozást.
Margaret Sanger, a fekete lakosságnál előírta volna a kötelező születésszabályozást.

3., “Emberi gyomok ők, akiknek sosem lett volna szabad megszületniük.”

Sanger véleménye szerint a bevándorlók és a szegények társadalmi betegséges szövődményei, akiket ki kell irtani. Úgy gondolta, első lépésként a szaporodásukat kell megállítani.

4., “A születésszabályozás az emberiségbe nem illők kigyomlálása.”

Sanger az írásaiban rendszeresen egy “tisztább faj” létrehozását szorgalmazta a születésszabályozás segítségével.

Margaret Sanger, fajelmélete a mai napig hatással van a szervezetre.
Margaret Sanger, fajelmélete a mai napig hatással van a szervezetre.

5., “Az, hogy eddig nem sikerült szegregálnunk a folyamatosan szaporodó emberi hulladékokat, azt mutatja, hogy milyen szentimentálisak voltunk. Mi fizetünk egy örökké növekvő számú embercsoportért, akiknek soha nem lett volna szabad megszületniük.”

Sanger rendszeresen hangoztatta, hogy a kisebbségek, a betegek és fogyatékosok szaporodását meg kell akadályozni sterilizáció segítségével.

6., “Úgy gondolom, hogy a világban a legnagyobb bűn, hogy gyerekeket szülnek benne.”

Margaret Sanger 1957-ben interjút készített Mike Wallace-szal. A beszélgetés során kijelentette: egy családban nem lehet rosszabbat elképzelni a gyerekvállalásnál. Itt elsősorban a kiirtani szándékozott népcsoport tagjainak gyerekeire gondolt.

7., “Az a véleményem, hogy nem kellene több gyereknek megszületnie.”

1947-ben Sanger egy másik interjúban arról beszélt, hogy a harmadik világból származó nőket teljesen meg kellene fosztani a szaporodás lehetőségétől. Hozzátette: Ez a gondolat szerinte intelligens, praktikus és humánus.

Öröksége a mai napig hatással van

A Planned Parenthood az alapító céljait a mai napig bizonyos tekintetben végrehajtja. Egyes adatok szerint a klinikáiknak a 79 százaléka ma is a feketék lakta negyedekben van.

Barack Obama az elmúlt nyolc évben több milliárd dollárral támogatta a szervezetet az adófizetők pénzéből. Hillary Clinton pedig az egyik nyilatkozatában személyes példaképének és hősének nevezte Margaret Sangert. A Planned Parenthoodot még az sem ingatta meg, hogy 2015-ben titkos felvételek sora bizonyította, hogy az abortuszklinikák önkényesen kereskednek az abortált magzatok szerveivel.

Forrás: Live Action News