BREIT PORTAL TENGERENTÚL 7 gusztustalan demokrata reakció Trump beszédére

7 gusztustalan demokrata reakció Trump beszédére

2718
0
SHARE
Több demokrata még a háborús özvegy megtapsolásánál sem volt hajlandó felállni.

Kedden nem volt valami vidám estéjük a demokratáknak. Trump méltóságteljes beszéde, és annak nagyszerű fogadtatása után iszonyúan küszködtek, hogy valami idétlen kritikát megfogalmazzanak.

1.Az egykori Clinton és Obama stábtag idiótának nevezte a SEAL kommandós özvegyét, Carryn Owens-t

„Ne haragudj, Owens felesége, de nem segít magadon, sem a férjed emlékén, hogy ott állsz és tapsolsz, mint egy idióta. Trump csak kihasznált téged”

– írta a Twitteren Dan Grilo.

Dan Grilo és Carryn Owens
Dan Grilo és Carryn Owens

A bejegyzés hatalmas vihart kavart, Grilo ki is törölte. Viszont az internet nem felejt, így röviddel az első újságcikkek után a chicagói cég megvált az alkalmazottjától.

2. Obama egykori média manipulátora, Ben Rhodes kiakadt a „radikális iszlám terrorizmus” szóösszetételen

Miközben a CNN felmérése is azt mutatta, hogy a tévénézők döntő többsége őszintének és nagyszerűnek ítélte Donald Trump beszédét, Ben Rhodes-nál elszakadt a cérna.

„Mégis minek van szükség a „radikális iszlám terrorizmus” elleni hadüzenetre? Ez csak elidegeníti a muszlim szövetségeseinket, akikre szükségünk van és a terroristák malmára hajtja a vizet”

– fogalmazott Obama egykori embere.

Ben Rhodes
Ben Rhodes

Több kommentelő viszont emlékeztette arra, hogy Obama Közel-Kelet politikája és az Iránnal kötött atomalku után talán jobban tenné, ha nem Trumpot vádolná a terroristák ösztönzésével.

3. A liberális műsorvezető Sally Kohn nem tud továbblépni a választása vereségen

Kohnnak sem tűnt fel, hogy mennyire jól fogadta a társadalom Trump beszédét, sikerült neki is előrángatnia egy iszonyú béna demokrata narratívát, mely szerint

nem Donald Trump szerezte a több szavazatot.

Nane, tényleg????

(S akkor elmondjuk százmilliomodjára. Az amerikai választáson az elektorokat kell megszerezni, nem az országos szavazatokat. Míg Trump okosan e szerint kampányolt, Clinton szinte kizárólag a legnépesebb államokban parádézott, New Yorkban és Kaliforniában. Ha a több szavazatra mentek volna, akkor Trump is máshogy kampányolt volna. Téma lezárva.)

4. Keith Olbermannál elszakadt a cérna

Nem kell végignézni az egész videót. Elég csak 15-30 másodpercet, abból is látszik mennyire elborult az agya a politikai kommentátornak. Mire fel ilyen dühös? Csak nem azért, mert a pártja a haláltusáját vívja, és nem tud mit csinálni, csak a Holdra vonyítani?

5. Fehérbe öltöztek a demokrata kongresszusi képviselők, hogy az „egységet szimbolizálják”

A demokraták ezzel a női szüfrazsett mozgalom mellett is ki akartak állni. Hogy minek, az jó kérdés. Ugyanis a női szavazójog már egy jó ideje nincs veszélyben. Az egységet pedig pont úgy lett volna érdemes kimutatni, hogy normálisan reagálnak az elnök beszédére, és nem durcásan végigülni az egészet.

Az meg pláne furán jött ki, hogy míg mindenki a teremben kifejezte együttérzését a SEAL kommandós özvegyének, a demokrata nagyasszonyok fehérben csücsültek.

Több demokrata végigülte a beszédet.
Több demokrata végigülte a beszédet.
6. Az „anti-rasszista stratéga” nem tűri, hogy a CNN-ben dicsérjék Trumpot

Tariy Nasheed-nél az csapta ki a biztosítékot, hogy a CNN-es Van Jones úgy fogalmazott, Trump mostani beszéde „sokkal inkább elnöki beszéd” volt.


7. A két demokrata nagyágyú, Debbie Wasserman Schultz és Keith Ellison végigülték az özvegy megtapsolását is. Tüntetőleg.

A Trump-beszéd egyik legmeghatóbb jelenete volt, amikor megtapsolták a háborús özvegyet. Ám a részvétnyilvánításban és elismerésben nem mindenki volt partner. Több demokrata politikus tüntetőleg ülve maradt és még tapsolni sem volt hajlandó.

Forrás: Pjmedia