BREIT PORTAL EURÁBIA „Vegyetek el keresztény nőket!” Így foglalnák el Spanyolországot a muszlimok

„Vegyetek el keresztény nőket!” Így foglalnák el Spanyolországot a muszlimok

5459
0
SHARE
Spanyolországot az iszlám birodalom területének tartják
Spanyolországot az iszlám birodalom területének tartják

Több száz posztert helyeztek el Barcelona bevándorlók-lakta területein. Ezeken arra bátorítják a muszlim férfiakat, hogy házasodjanak össze keresztény spanyol nőkkel, hogy így terjesszék az iszlámot az országban.

Az El Raval környékén elhelyezett plakátok arra biztítják a „testvéreket”, hogy házasodjanak össze a spanyol nőkkel, hogy így erősödjön meg az iszlám Spanyolországban. Hivatalos adatok szerint 2014-ben El Raval lakosságának 56.7 százaléka külföldön született.

„Testvér, élj párkapcsolatban egy spanyollal, és tanítsd meg neki, hogy az iszlám az igaz vallás”

– olvasható a posztereken, amelyek egy március 14-ei rendezvényre is invitálják a helyieket.

Poszterek Spanyolországban
Poszterek Spanyolországban
Visszafoglalnák Spanyolországot

A helyi média arról számolt be, hogy az El Raval közkedvelt területe a radikális muszlimoknak, akik szerint az iszlámnak joga van visszatérni Spanyolországba.

Egy Facebook csoport például azt követeli, hogy állítsák helyre Andalúzia szentségét, jelenleg 40 ezren lájkolják az oldalukat. A spanyol és arab nyelvű bejegyzésekben arra bátorítják a követőket, hogy ragaszkodjanak a tradicionális gyökereikhez és a valláshoz. A Facebook csoport neve is arra utal, hogy vissza akarják állítani a muzulmán uralmat az országban, amit egykor az iszlamista seregek erőszakkal elfoglaltak.

„Andalúzia az otthonunk, jogunk van ide visszatérni”

– írják az egyik bejegyzésben, melyben arra bátorítják a bevándorlókat, hogy ők is költözzenek az El Raval környékére.

Szakértők szerint rengeteg muszlim hisz abban, hogy azok a területeket, amiket egykor az iszlám az uralma alá hajtott, azok jog szerint a mai napig a muzulmán birodalom részét képezik. A vallási törvény ennek értelmében jogosultságot biztosít az országba való visszatérésre és az iszlamista uralom helyreállítására.

Forrás: Facebook, La Gaceta