BREIT PORTAL DZSIHÁD Megdöbbentő videó: Wilders darabokra szedi Erdogant és a törököket

Megdöbbentő videó: Wilders darabokra szedi Erdogant és a törököket

2775
0
SHARE
Geert Wilders egy molinón üzent a török nagykövetségnél
Geert Wilders egy molinón üzent a török nagykövetségnél

Mindössze pár nap van a holland választásokig, Geert Wilders pedig valami elképesztő üzemmódba kapcsolt.

Miután több európai ország is elzárkózott attól, hogy lehetőséget biztosítson Erdogannak a kampányolásra, a török vezetés tajtékzásba kezdett.

Ausztria, Németország és Hollandia is kifejezte, nem kívánja, hogy területén Erdogan miniszterei az államfő tejhatalmának kiterjesztése mellett kampányoljanak.

Geert Wilders, a holland Szabadságpárt jelöltje mindössze pár nappal a választás előtt intenzív török-ellenes hadjáratot indított.

Wilders kőkemény üzenete

Legutóbb például egy videóban üzent a törököknek:

“Ma van egy üzenetem a törökök számára.

A kormányotok félrevezet titeket, hogy azt higgyétek, egy nap az Európai Unió tagjai lehettek. Nos, ezt felejtsétek el. Ti nem vagytok európaiak. Soha nem is lesztek azok.

A Törökországhoz hasonló iszlám államok nem tartoznak Európához. Az olyan európai értékek, mint a szabadság, demokrácia és az emberi jogok inkompatibilisek az iszlámmal.

Vízum-mentességet sem akarunk biztosítani, hogy több török jöjjön Európába. Az olyan európai kormányokat, akik ezt szorgalmazzák, a nép le fogja váltani.

Törökország Erdoganra szavazott. Egy veszélyes iszlamistára, aki az iszlám zászlaját lengeti. Mi nem több, hanem kevesebb iszlámot akarunk.

Szóval Törökország, maradj távol tőlünk. Nem látunk szívesen.”

Forrás: Facebook