BREIT PORTAL DZSENDER “Nem csak csókoltam a lányt” Keresztény neveltetését szapulta Katy Perry

“Nem csak csókoltam a lányt” Keresztény neveltetését szapulta Katy Perry

8168
0
SHARE
Katy Perry a díjátadón
Katy Perry a díjátadón

Katy Perry újfent bebizonyította, mennyire messze esett az alma a fájától.

A Human Rights Campaign éves gálavacsoráján Los Angelesben Katy Perry nyíltan beszélt gyermekkoráról és szexualitásáról is.

A 32 éves énekes az esten a Nemzeti Egyenlőség Díját kapta, az átvételkor mesélt a keresztény neveltetéséről. Katy Perry-t egy lelkészpár nevelte fel, énekes karrierjét a templomi kórusokban kezdte. Elmondása szerint a gyermekkorát azzal töltötte, hogy megpróbálta “elimádkozni a melegséget a Jézus-táborokban.”

Több egy csóknál

Katy Perry karrierje egyik fordulópontját a 2008-as sláger, az “I Kissed a Girl” jelentette, ezzel kapcsolatosan is említést tett a gálán.

“Az igazat megvallva, többet tettem egy csóknál”

– idézte a Hollywood Reporter az énekesnőt. “De ezt hogyan tudtam volna összeegyeztetni a gospeleket éneklő lánnyal, aki ifjúsági csoportokban és átalakulás-párti táborokban nevelkedett? Annyit tudtam, hogy kíváncsi voltam, és rájöttem, hogy a szexualitás nem olyan fekete-fehér, mint a ruhám. De 2008-ban,a mikor kijött ez a dal, tudtam, hogy egy olyan párbeszédet indítottam el, amire az egész világ kíváncsi volt. Ezért is énekeltek annyian ezt a dalt velem együtt.”

Mike Pence a pokolban

“Amikor megszülettem, ezek voltak az első szavaim: anya, apa, Isten, Sátán. Úgy nőttem fel, hogy a homoszexualitás az utálatosság és pokol kifejezések szinonimája volt.

A fogcsikorgatás helye, ahol szüntelen ég az ember bőre és ahol Mike Pence állandó vendég egy barbacue partira.”

Az énekes szerint a gyerekkori “buborék” akkor durrant ki, amikor életében először találkozott LMBT emberekkel a karrierje során.

“Ezek az emberek nem olyanok voltak, ahogy tanították nekem. Nem kellett tőlük félnem. Ők voltak a legszabadabb, legerősebb, legkedvesebb és legnyitottabb emberek, akikkel valaha találkoztam. Megváltoztatták a gondolkozásmódomat, betöltötték a szívemet örömmel, és mindezt nevetve és táncolva vitték véghez. Varázslatosak voltak, mert megélték az igazságukat. Ó istenem, micsoda kinyilatkoztatás… és ez nem a Biblia utolsó könyve.”

Hát bravó. Bárcsak olvastad volna azt az utolsó könyvet.

Forrás: Hollywood Reporter