BREIT PORTAL EURÁBIA Pornót nézetett a 10 éves kislánnyal a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves kislánnyal a migráns, majd megerőszakolta

4180
0
SHARE
Svédország, nem egyedi az eset
Svédország, nem egyedi az eset

Szinte nem telik el nap úgy Svédországban, hogy ne jönne valami hír a migránsok által elkövetett bűncselekményekről. A legutóbbi eset különösen vérlázító.

Egy 45 éves iraki migráns Svédországban arra kényszerített egy 10 éves kislányt, hogy nézzen pornófilmeket, majd megerőszakolta. Az eset a Tjörn-i menekülttáborban történt – adta hírül az Aftonbladet. Sajtóértesülések szerint

a tízéves kislánnyal az iraki migráns tavaly júliustól egészen szeptemberig rendszeresen erőszakoskodott, miközben a táborban egy másik nőt legalább 20 alkalommal ugyancsak megerőszakolt.

Örökre kitiltanák Svédországból

Februárban, Ahmedet a bíróság 6 év börtönbüntetésre, valamint azonnali kitoloncolásra ítélte. A pedofil elkövető a kislánnyal a nagynénjén keresztül találkozott. A nő azt követően költözött össze a férfival, hogy az unokahúga és unokaöccse miatt otthonra volt szüksége. Miután a férfi megerőszakolta őt, a becsülete megőrzése miatt inkább összeházasodott vele. Ezt követően rendszeressé vált az abúzus.

A nagynéni végül akkor fordult a rendőrségnek, hogy kiderült, a férfi az unokahúgával is erőszakoskodott. A hatóságok azt követően indítottak eljárást az elkövető ellen, hogy a kihallgatások és a DNS-teszt is alátámasztották a nő állításait.

A nagynéni megerőszakolásával kapcsolatban azonban a bíróság elutasította a nemi erőszak vádpontját.

Ahmed most fellebbez a bíróságon, hogy elkerülje a hazájába történő kitoloncolást. Az ítélet szerint Ahmed soha nem térhet vissza már Svédországba.

Migráns-erőszak: nem egyedi eset

A szexuális bűncselekmények száma az elmúlt időszakban rendkívül gyakorivá vált Svédországban. Több esetben kiskorúak váltak áldozatul a támadásokban. Uppsalában például egy migránsbanda brutálisan megerőszakolt egy 15 év alatti fiút egy erdős területen, miközben az esetet filmre vették.

Az afganisztáni támadókat bűnösnek találták, de a hazájukban tapasztalt helyzet miatt túl veszélyesnek minősítették a kitoloncolásukat.

Malmö városában ugyancsak történt hasonló eset. Ott ismeretlen származású migránsok raboltak el egy svéd nőt, akit egy bár pincéjében csoportosan megerőszakoltak.

Forrás: Aftonbladet