BREIT PORTAL TENGERENTÚL Újabb liberális agyrém: „Trump elkezdte kiirtani az emberiséget”

Újabb liberális agyrém: „Trump elkezdte kiirtani az emberiséget”

2593
0
SHARE
Michael Moore
Michael Moore

Úgy tűnik, Michael Moore kifogyott az utolsó dilibogyóból is. Legutolsó értekezésében azt állította: Donald Trump eltörli az emberiséget a Föld színéről.

Michael Moore dokumentumfilmes a Donald Trumppal szembeni ellenállás egyik vezéralakja, követőit rendszeresen eteti furcsa eszmefuttatásaival.

Legutóbb azt sikerült írnia, hogy Trump háborút hirdetett a bolygó ellen, amikor rendeletben visszavonta Obama energetikai intézkedéseit.

„Történészek a közeljövőben (merthogy az lesz talán az egyetlen jövő számunkra) úgy fognak visszaemlékezni erre a napra, 2017 március 28-ára, mint amikor az emberiség kihalása megkezdődött”

– írta Moore a Facebook oldalán.

Michael Moore: a bolygó majd végez Trumppal, és mindenkivel

A 62 éves liberális aktivista szerint Trump háborút indított a Föld lakosai ellen az elnöki rendelet aláírásával. Moore azt is vizionálta, hogy magát a bolygót nem lehet megölni, mert az végez azokkal a fajokkal, amik megpróbálják elpusztítani.

Donald Trump a rendelet aláírása kapcsán kijelentette, véget akar vetni a szén elleni háborúnak. Hozzátette, biztosítani fogják a biztonságot, a víz és a levegő tisztaságát, de rengeteg a szükségtelen és hibás rendelet.

Forrás: Facebook