BREIT PORTAL EURÁBIA Áttért iszlámra? Lindsay Lohan burkiniben pózol a tengerparton

Áttért iszlámra? Lindsay Lohan burkiniben pózol a tengerparton

2832
0
SHARE
Lindsay Lohan burkiniben
Lindsay Lohan burkiniben

Azt már régóta tudjuk, hogy Lindsay Lohan-nek elgurult a gyógyszere. Most Thaiföldön sikerült alátámasztania a híreket, áttért az iszlámra. Persze a maga liberális-feminista módján.

Korábban már cikkeztünk arról, hogy a színésznő elkötelezett migránspárti és aktívan tanulmányozza a Koránt. Most Délkelet-Ázsiában egy thaiföldi tengerparton töltötte kéthetes vakációját, mely során burkiniben fotózkodott.

Lindsay Lohan burkiniben

A harmincéves színésznő épp Phuketen nyaralt, amikor az Instagram oldalára burkinis képeket töltött fel magáról.

Lindsay Lohan elismerte, éppen “áttérőben” van

A színésznő a DailyMailnek adott interjújában, februárban arról beszélt, hogy tanulmányozza a Koránt, de még nem tért át teljesen az iszlámra.

Lindsay Lohan burkiniben

„Az áttérés az egy folyamat. Minden vallást tisztelek… ez egy gyönyörű vallás, én pedig egy nagyon spirituális ember vagyok. Nem lehet csak egy éjszaka áttérni egy vallásra.”

Később a New York Post-nak arról számolt be, hogy a londoni repülőtéren azért vizsgálták át, mert iszlám fejkendőt hordott magán.

Lindsay Lohan burkiniben

A színésznő nem csak a muszlim országok iránti „tiszteletben” jeleskedik, de aktívan segédkezik a szíriai menekültek ügyében is. A színésznő legutóbb ellátogatott Erdoganhoz Törökországba, ahol menekültekkel is találkozott az isztambuli kórházbakban.

Forrás: DailyMail