SHARE

Egy svéd LMBT csoport úgy vélte, jó ötlet felvilágosítani arról a migránsokat, hogyan szexelnek a homoszexuális és transznemű emberek.

A brossurában a civil szervezet kis grafikus ábrákon mutatta be, hogy a transzneműek, a melegek, fehérek, feketék, mozgáskorlátozottak, ketten-hárman hogyan élnek szexuális életet. A kiadvány a „Szexuális Egészség és Jogok Svédországban” címet kapta.

A szervezet elsősorban a transznemű és homoszexuális menedékkérőket célozza, a rajzokat Bitte Andersson készítette. A nő „szakértelmét” egy 2014-es filmben, a Dyke Hard-ban is kamatoztatta. A film egy leszbikus rockbandáról szól, amit egy milliárdos nindzsákkal és kiborgokkal akar tönkretenni.

Szex-kézikönyv: Célban a tinédzserek

A szexuális aktusokat bemutató 32 oldalas füzet azt üzeni a migránsoknak:

„Ha transz vagy, kaphatsz egészségügyi segítséget, hogy a gender identitásodnak megfelelően átalakítsák a tested. A jogi nemedet is megváltoztathatod.”

A csoport fel is ajánl 6 klinikát országszerte, ahol a transznemű migránsok hormonterápiát igényelhetnek és kés alá feküdhetnek. Ezeket bárki igényelheti, aki elmúlt már 16.

A brossúra egyébként 15 éven felülieknek szól, ez Svédországban a jogi korhatár.

A csoport weboldala szerint a szervezet 1950-ben alakult a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queerek védelmében.

Az RFSL álláspontja, hogy „az LMBTQ embereknek joga van bármelyik országban élni és menedékért folyamodni, amit választanak.” Felszólítják a vallási szervezeteket és a törvényhozást, hogy nyitott karokkal fogadják a meleg embereket.

A szervezet ideálja szöges ellentétben áll a valósággal, hiszen Stockholm és más svéd városok no-go övezeteiben többen arra panaszkodnak, hogy az iszlám fundamentalisták uralják az utcákat. Több nő beszámolt zaklatásról, és fenyegetésekről az öltözködésükre hivatkozva.

Akinek van gusztusa a teljes kézikönyvet megnézni, itt érheti el.

Forrás: rfsl.se