BREIT PORTAL DZSIHÁD Őrület: Így reagál Stockholm a terrortámadásra – kitiltanák a városból az autókat

Őrület: Így reagál Stockholm a terrortámadásra – kitiltanák a városból az autókat

2806
0
SHARE
Stockholmban egy dzsihadista négy embert gázolt halálra.
Stockholmban egy dzsihadista négy embert gázolt halálra.

Az Aftonbladet szerkesztőségi cikkben közli, ki kellene tiltani a járműveket Stockholm-ból. Szerintük így lehetne megállítani a véres merényleteket.

A hozzánk hasonló együgyű európai polgárok azt gondolnák, hogy a terrortámadások megelőzése egyszerű. Meg kellene változtatni a hibbant bevándorlás-politikát és harcolni kellene a szélsőséges ideológiák ellen.

Gondoljuk mi. De nem úgy a svédek.

Az Aftonbladet szerkesztője, Eva Franchell hála Istennek mindenkit felvilágosít, aki nem tudná, az autók a hibásak, amiket könnyű ellopni. A svéd újságíró szerint az autók nem is autók, hanem gonosz „hatékony gyilkoló masinák”, amiket ki kellene tiltani a városközpontokból és onnan, ahol sok ember gyűlik össze.

Franchell szerint nem szabadna könnyen ellopható járműveket beengedni, így lehetne biztonságos zóna a városközpont. Elképzelése szerint egy körgyűrű lenne a városközpont körül, a boltok pedig csúcsidőn kívül oldanák meg az áruszállítást.

„A járművel már évtizedek óta uralják a városainkat. Most az embereknek kell a hely, korlátozni kell az autókat” – fogalmaz.

Férfi sofőrök uralják Stockholm-ot

Múlt hónapban a svéd környezetvédelmi miniszter találta ki, hogy az autóvezetés egyfajta gender-kérdés is.

„Az autókat zömében férfiak vezetik, akiknek így túl sok teret biztosítunk a nők kárára” – vélekedett Karolina Skog.

Forrás: Aftonbladet