BREIT PORTAL DZSENDER Gigantikus Budapest Pride lett a CEU-melletti tüntetésből

Gigantikus Budapest Pride lett a CEU-melletti tüntetésből

14782
0
SHARE
Szinte minden sajtófotón szerepel a szivárvány-zászló.
Szinte minden sajtófotón szerepel a szivárvány-zászló.

Már a sokadik tüntetést tartják Budapesten a CEU védelmezői, úgy tűnik, az idő múlásával kimutatja foga fehérjét az „utcai forradalom”.

Soros által pénzelt genderlobbi

A Soros György által alapított CEU-t jól ismerők előtt nem lehetett kérdés, hogy az egyetem az egyik bástyája a hazánkban is robotoló genderlobbinak. Az egyetemen már évek óta működik egy genderszak, ami ontja ki magából a diplomás meleg-lobbistákat, akik az esélyegyenlőség címszó alatt terjesztik nyugati mintára a feminizmust és ultraliberalizmust.

Azoknak, akik nem annyira ismerősek ilyen téren, ajánlott végigböngészni a CEU genderszakának disszertáció-listáját. Van írás a budapesti szado-mazo közösségekről, a menstruációs vér tüntetéseken való használatáról, a vallás és a queer fiatalok kapcsolatáról is.

Soros százával képzi a genderkutatókat Magyarországon.
Soros százával képzi a genderkutatókat Magyarországon.
Melegjogi szervezetek a tüntetések mögött

Persze ezen nem lepődnek meg azok, akik ismerik Soros György munkásságát. A milliárdos üzletember nem csak a tömeges bevándorlás ösztönzője és finanszírozója, de aktívan pénzeli a hazai melegjogi szervezeteket is. Azokat a szervezeteket, akik aktívan és nyíltan kiálltak és szervezték az elmúlt napok tüntetéseit. A megszólalók mögött látható molinón szerdán látni is lehetett némelyik logóját: például a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszióét és a Magyar LMBT Szövetségét.

Talán nem véletlen, hogy a résztvevők és a képernyő mögött ülők is azt tapasztalhatták, hogy az oktatási szabadság címszó alatt szervezett utcai performansz órák alatt egyfajta gigantikus melegfelvonulássá vált. A vulgáris transzparensek és rigmusok mellett tucatszámra lehetett látni szivárványos zászlókat és csókolózó melegpárokat.

Csókolózó fiúk, vetkőző tüntetők

Talán afelől sem lehet kétségünk, hogy a HírTV élő adásában vetkőző tüntető milyen szexuális orientációt vall magáénak.

A tegnapi tüntetés ennek megfelelően a rengeteg összegyülemlett kreativitásnak megfelelően egy utcai techno partiba torkollt, amivel sok mindent el lehet érni, csak a CEU törvény visszavonását nem.

Lehet kritizálni a kormányt, védeni a jogállamiságot és az oktatási szabadságot, de azt tudni kell: aki kimegy tüntetni következő alkalommal, egy meleglobbi utcai demonstrációjának kellékévé válhat pillanatok alatt.