BREIT PORTAL POLITIKUSTEMETŐ Nudizmus, Clinton és a tanár-diák szerelem: 6 dolog, amit nem árt tudnod...

Nudizmus, Clinton és a tanár-diák szerelem: 6 dolog, amit nem árt tudnod Emmanuel Macron-ról

8386
4
SHARE
Emmanuel Macron
Emmanuel Macron

Már csak 4 nap a francia választásokig, amelynek az egyik abszolút favoritja Emmanuel Macron. Elkötelezett globalista, Brüsszel-párti és támogatja a tömeges bevándorlást. S ez nem minden.

A Breitportal összeszedett 6 olyan ügyet a függetlenként induló Emmanuel Macronról, amit a magyar olvasók közül csak kevesen tudnak. Feltételezések, vádak és a puszta tények.

15 évesen belezúgott egy háromgyerekes tanárnőbe

Emmanuel Macron tinédzserként egy jezsuita magániskolába járt Amiensben, itt találkozott későbbi feleségével, a nála 24 évvel idősebb drámaoktatóval, Brigitte Trogneux-szal. A tanár valósággal rajongott a fiatal fiú írásaiért, azokat rendszeresen felolvasta az osztály előtt. “Romantikus” kapcsolatukat nem igazán nézte jó szemmel a család, Macront 18 évesen elküldték Párizsba.

Trogneux ezidőben már házas volt, 3 gyerekkel.

Az elutazás előtt pár hónappal állítólag megígérte a tanárnőnek, hogy bármi is történjék, elveszi feleségül. 2007-ben, Brigitte válása után ezt meg is tette. A nőnek azóta már 6 unokája is született.

Macron és a felesége egy nudista strandon
Macron és a felesége egy nudista strandon

Szeretik a nudista strandot

A párizsi Match magazin egyik számában mélyebben utánajártak Macron magánéletének. A cikkben megszólalt maga a miniszter is, aki elmondta, gyakran megy a tengerpartra gondolkodni, olvasni és írni.

A lap újságírói azonban némileg többet láttak, mint egyszerű elmélkedést, a szokatlan páros egy nudista parton kereste a feltöltődést. A kommentelők persze ízekre szedték a politikust, mivel a képen az látható, hogy a teljesen pucér férfi felé néz a pár.

A Bilderberg-csoport tagja

Egy nyilvános jegyzőkönyv szerint Emmanuel Macron részt vett a Bilderberg csoport találkozóin. Ezeknek a tartalmáról sokat nem lehet tudni, mivel nem nyilvánosak. A szervezetről az viszont köztudott, hogy az egyik legbefolyásosabb csoportosulás globális szinten. Feltételezések szerint a résztvevők egy “Új Világrend” létrehozásán munkálkodnak.

Emmanuel Macron 2014-ben részt vett a május végi koppenhágai találkozón, amelyen a hivatalos közlés szerint Európa jövője, a Közel-Kelet átalakulása és a technológia munkapiacra gyakorolt hatása is téma volt.

Oda van érte a mainstream
Oda van érte a mainstream
Macron, a francia Hillary Clinton

Ha Marine Le Pent Donald Trumppal azonosítják, akkor kétség sem férhet ahhoz, hogy Emmanuel Macron pedig Hillary Clinton.

A Wikileaks talált utalást Macronra a kiszivárgott Clinton-emailek között. Egy 2012-ben elküldött levélben például a formálódó Hollande-kormány kapcsán merült fel az egykori gazdasági miniszter neve. A Wikileaks által közzétett adatokból az is kiderült, hogy Manuel Valls meghívta Hillary Clintont egy vacsorára, amelyen ott volt Emmanuel Macron is. Ugyancsak Julian Assangék szivárogtatták ki, hogy Macronék aktívan keresték a szövetséget a demokrata jelölttel egészen a csúfos novemberi buktáig.

Ugyancsak érdekesség, hogy az “aranyifjú” Macron szinte egy az egyben Clinton kottájából játszik. Februárban a független jelölt kampánycsapata azzal vádolta meg Oroszországot, pontosabban az RT-t és a Sputnikot, hogy több ezer hackertámadással megpróbálják befolyásolni a francia választások kimenetelét.

 

A meleglobbi kegyeltje

Nicolas Dhuicq, a francia Nemzetgyűlés tagja a Sputnik nevű orosz portálnak nyilatkozva közölt néhány információt Emmanuel Macronról. A francia politikus szerint a választások favoritja úgy viselkedik, mintha az amerikai bankrendszer ügynöke lenne. Dhuicq szerint gazdasági miniszterként több francia vállalatot is eladott amerikai cégcsoportoknak. Nagyon szorgalmazza a szabad globális kereskedelmet és piacot.

A jobboldali politikus szerint a pár ember kezében levő francia média üdvöskéje Macron, akiről valójában köztudott, hogy a meleglobbi támogatja.

„A támogatóinak az egyike az az ismert üzletember, Pierre Berge, aki Yves Saint Laurent szeretője, nyíltan homoszexuális és támogatja a melegházasságot. Egy rendkívül pénzes meleglobbi áll mögötte. Ez mindent elmond.”

Az állítólagos szerető
Az állítólagos szerető
Megcsalja a feleségét egy férfival?

Már évek óta kering a francia köztudatban, hogy Francois Hollande egykori minisztere házasságon kívüli homoszexuális kapcsolatot folytat a Radio France vezérigazgatójával, a 40 éves Mathieu Gallet-tel.

A választási kampány során a hírt az orosz média felkapta, Macron védekezni kényszerült. Állítása szerint minden idejét együtt tölti 20 évvel idősebb feleségével.

„Vagyok, aki vagyok. Nincs mit takargatnom. Ha azt mondják, kettős életet élek Mathieu Gallet-tel, az biztos a hologramom, mert én nem lehetek”

– fogalmazott a vádakra adott reakciójában. A jelölt szóvivője szerint ez a megjegyzés nyilvánvaló cáfolata a sajtóhíreknek.

A médiavezető korábban a nyíltan homoszexuális Frédéric Mitterand kegyeltje volt, a távozása után kerültek közel a hírek szerint Macronhoz.