BREIT PORTAL TENGERENTÚL Amíg te alszol, a boszorkányok megint ördögi szeánszot járnak Trump ellen

Amíg te alszol, a boszorkányok megint ördögi szeánszot járnak Trump ellen

2659
1
SHARE
Boszorkányok megint összegyűlnek.
Boszorkányok megint összegyűlnek.

Már harmadjára rendezik meg a világ boszorkányai azt a spirituális szeánszot, melynek a keretében ördögi erők megidézésével próbálják meg tönkretenni Donald Trumpot, és az őt támogató csapatot.

Bár elsőre úgy tűnhet, merő bohóckodás az egész, azért ennél jóval többről van szó. Nem véletlenül posztolt cikkünk megjelenése előtt pár perccel az esemény főszervezője, Michael M Hughes egy történetet.

E szerint George Patton tábornok felesége egy hawaii átokszöveget mondott ki annak volt szeretőjére. Az napokon belül halott volt.

Amennyire a boszorkányok és mágusok véresen komolyan és kitartóan veszik a háborút, annyira a keresztények is. Világszerte imádkozásra buzdítják a híveket, hogy állítsák meg az okkultista praktikák hatását.

George Patton és az elhunyt szerető. Nem babra megy a játék...
George Patton és az elhunyt szerető. Nem babra megy a játék…
Döcögő Trump-elnökség

A varázslók hisznek abban, hogy átokszövegeik valóban hatással vannak Trump elnökségére. Akár hiszünk ebben, akár nem – azt el kell ismernünk, hogy cseppet sem könnyű a republikánus vezetés dolga. Sőt, fogalmazzunk úgy, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy sokan vártuk.

Donald Trump kisebb arculatváltáson ment át a megválasztás óta – a genderlobbihoz való óvatos viszony, az intervencióra épülő külpolitika és a jeruzsálemi nagykövetség és békefolyamatok késleltetése mind-mind furcsa kezdetleges állomásai egy rendkívül ígéretes elnökségnek.

Reméljük sem a Trump Tower nem omlik össze, sem a Donald Trumpba vetett piciny reményünk. Mindkettőhöz az kell, hogy a boszorkányok megszégyenüljenek.

A szeánszok pontos menetéről és hátteréről itt és itt és itt írtunk korábban.

Forrás: Facebook