BREIT PORTAL DZSENDER Őrület: Animációs filmben tanítják, hogy nem normális heterónak lenni

Őrület: Animációs filmben tanítják, hogy nem normális heterónak lenni

7269
1
SHARE
Bill Nye inkább romba dönti, mint megmenti a világot.
Bill Nye inkább romba dönti, mint megmenti a világot.

Igen, ez az új módi. Mostantól nem normális a heteroszexualitás. Mindenkinek mindenféle szexuális irányultságba bele kell kóstolnia – üzeni a Netflix tudományos sorozata.

2017-ben a Netflix indított egy minisorozatot „Bill Nye Megmenti a Világot” címmel. Ebben a leírás szerint tudományos szempontból közelítenek meg olyan általános témákat, mint politika, popkultúra, emberi kapcsolatok és társadalom.

A sorozat legutóbbi részében a szexualitással foglalkozott a házigazda, az animációs kisfilmben azonban tudományosságnak nyoma sincs.

"Ugyan már, ez természetes" - üzeni a csokifagyi.
“Ugyan már, ez természetes” – üzeni a csokifagyi.
Vaníliának lenni gáz

A történetben különböző ízű fagylaltok beszélgetnek egymás között. A vanília fagyi arról próbálja meg győzködni a több ízt, hogy nekik is vanília fagyinak kellene lenni. Merthogy ezt üzente neki a nagy Fagyi az égből. Erre persze kiakad a többi fagyi, akik szerint nekik ez az identitásuk része, mindenki változatos.

A kisfilm aztán más fordulatot vesz, amikor a képbe lép a mentás-csokis fagyi, aki egyenesen csábítgatni kezdi a vanília fagyit, hogy ő is keveredjen más ízekkel. Ezt követőn Vanília úron már egy rövid fohász sem segít, fejest ugrik az élvezetekbe. A történet pedig egy fagyi orgiába torkollik.

Orgia, vagy nemi erőszak?

A Netflix sorozata az animációs videóval a különféle szexuális irányultságokat akarta bemutatni. A tudományosnak mondott produkció azt állítja, hogy heterónak lenni bigott dolog, ráadásul megváltoztatható.

Ezzel nyilván lábon lövi magát a genderlobbista brigád, akik más fórumokon pedig azt tolják, hogy a szexualitásunk az identitásunk olyan szerves része, ami nem megváltoztatható, azaz nem lehet belőle „kigyógyulni”. Történetükben azonban a heteró vanília fagyit belerángatják a különféle másságokba. Szóval kvázi csoportos nemi erőszak áldozatává válik Vanília úr.

Totál sötétség.

Forrás: Youtube