BREIT PORTAL BRÉKING Ne hagyd ki! Ez volt a hónap legütősebb 10 híre

Ne hagyd ki! Ez volt a hónap legütősebb 10 híre

1809
0
SHARE
A Breitportal címlapja
A Breitportal címlapja
1. Lex CEU

A hazai sajtót szinte csak a felsőoktatási törvény módosítása tartotta lázban. Minden orgánum arról cikkezett, hogy miért szükséges, vagy felháborító a CEU bezárása. A Breitportal-on is megjelent két írás az ügyben, több tízezren olvastátok.

2. Reklámfilmekben nyomul a meleglobbi

Úgy tűnik, erősen ráálltak a legnagyobb cégek arra, hogy a termékeiket mostantól az LMBTQ-jogok égisze alatt adják el. A Magnum leszbikus esküvővel nyitott, a Google kétapukás családdal folytatta, majd a Netflix sorozata zárta a sort egy fagylaltorgiával.

3. A Vatikán sem pihent

Ugyancsak botrányt kavart a pápa két mozzanatával is. Egy beszédében a menekülttáborokat a második világháborús koncentrációs táborokhoz hasonlította. A vatikáni médiahálózat megújítása során pedig egy LMBT-aktivista jezsuitát nevezett ki médiagurunak.

4. Még mindig Clinton

Már fél év telt el csúfos bukása óta, Hillary Clinton még mindig fel tud kerülni a címlapokra. Áprilisban megint egy emaillel sikerült neki, amiben az Al-Kaidát emlegették “szövetségesként”. Továbbá egy könyv is megjelent arról, hogy telt a választás éjjele.

5. Londonisztán

A Gatestone elemző cikke összeszedte, hogy mennyire drámai változásokon ment keresztül a brit főváros. Százával épülő mecsetek, sorban bezárt templomok.

6. Macron, macaron, makaróni

A hónap nagy eseménye volt a franciaországi elnökválasztás első fordulója, amelyben Emmanuel Macron nyert. A “független” jelölt globalizmusa mellett, döbbenetes tinédzserkori románca is megihlette a sajtót. A Breitportal több cikket is írt, hogyan kérlelték a szülők a háromgyerekes házas anyát, hogy szálljon le a fiukról.

7. Genderpszichiáter és a tinidivat

Szokatlan interjút adott egy transzneműekkel foglalkozó pszichiáter. Elmondása szerint a fiatalok többsége csak a trend miatt akarja megváltoztatni a nemét.

8. Százezernyi babazokni

Drámai módon mutatták be az életpártiak az amerikai kongresszus előtt, mennyire kegyetlen munkát végez a Planned Parenthood. Közel kétszázezernyi babazoknival jelezték az abortált magzatok számát.

9. Szexkézikönyv migránsoknak

Amióta tart a tömeges bevándorlás sok mindent láttunk már, mégis mindig elképedünk. Svédországban egy LMBTQ-csoport készített ízléstelen kézikönyvet migránsok számára.

10. Botrányos X-men képregény

A Marvelnek bocsánatot kellett kérnie, miután az egyik X-men képregény első számába gyűlölödő Korán versszakokat csempészett az egyik grafikus.

Tetszettek a cikkeink? Kövess bennünket a Facebookon is!