BREIT PORTAL DZSIHÁD Horrorfenyegetés: Kivégezné az ISIS a francia választások jelöltjeit

Horrorfenyegetés: Kivégezné az ISIS a francia választások jelöltjeit

2057
0
SHARE
Az ISIS vérfürdőre buzdítja a francia muszlimokat
Az ISIS vérfürdőre buzdítja a francia muszlimokat

 

Óriási tűzvésszel és vérfürdővel készül az ISIS május 7-ére. A választást bálványimádásnak tartják, amit el kell törölni.

Május 4-én jelent meg az Iszlám Állam Rumiyah nevezetű magazinjának a kilencedik száma. A halálszekta propagandakiadványának francia változatában már készülnek a választások második fordulójára.

Francia üzenet a francia muszlimoknak
Francia üzenet a francia muszlimoknak

A magazinban arra bátorítják a muszlimokat, hogy “teljesítsék kötelességüket”. Azaz, válasszanak ki egy jelöltet, akit meggyilkolnak és egy szavazókörzetet, amit felgyújtanak.

Az üzenetet elsősorban két célcsoportnak szentelték. Azoknak, akik úgy gondolják, a részvétel egyenlő a bálványimádással. Mások pedig egyenesen terrortámadásokkal pusztítanák el a bálványként tisztelt jelölteket és a bálványimádókat.

ISIS: Taktikázásból sem szabad szavazni!

A cikk aggodalmát fejezi ki azon szalafitákkal kapcsolatban, akik taktikai szempontból döntenek a voksolás mellett. Azt a jelöltet támogatnák, amelyik jobban kiszolgálja a szalafita agendát.

A számban azt is kifejtik, hogy miként lehet merényletet végrehajtani egy teherautóval. Tanácsokat adnak az áldozatok maximalizálásával kapcsolatban is.

Tanácsok: Így kell teherautóval gázolni
Tanácsok: Így kell teherautóval gázolni

A francia választások második fordulóját vasárnap rendezik. Az Iszlám Állam már több fenyegetést is megfogalmazott a nagy nappal kapcsolatban.

A francia nyelvű változatot a Memri szemlézte:

“Ez a két üzenetünk van a francia muszlimoknak: 1. Ne vegyetek részt a választáson, különben bálványimádók lesztek… 2. Romboljátok le a bálványimádás helyeit, amik a szavazóállomások….”

– olvasható a cikkben.

Forrás: Memri