BREIT PORTAL JERUZSÁLEM Ez Abbasz: Rákos kisgyerekekre nincs pénz, terroristákra van

Ez Abbasz: Rákos kisgyerekekre nincs pénz, terroristákra van

1967
0
SHARE
Abbász: van az a pénz
Abbász: van az a pénz

Nyílt levelet írtak egy amerikai szenátornak. A hírek szerint a palesztin vezetés nem akarja kifizetni a rákos kisgyermekek kezelési költségeit az ő fennhatóságuk alatt levő kórházban.

Donald Trump és Mahmud Abbasz találkozóján az amerikai vezetés arra kérte a palesztin vezetőt, hogy hagyjon fel a terroristák pénzügyi támogatásával.

Évek teltek el úgy, hogy az ENSZ szemet hunyt afelett, hogy a palesztin vezetés a külföldi segélyeket részben arra költi, hogy az izraelieket gyilkoló terroristákat és azoknak családjait pénzeli.

Nyílt levél az amerikai szenátornak
Nyílt levél az amerikai szenátornak
Abbasz: Inkább a terror, mint a gyógyítás

Egy nyilvánosságra került levél azt mutatja, a Palesztin Hatóság többé nem kívánja kifizetni a beteg és haldokló gyermekek kezelési költségeit. A terroristákhoz viszont továbbra is folyik a pénz.

A CAMERA médiaelemzője, Dexter Van Zile írta meg, hogy a palesztin fennhatóság alatt levő Augusta Victoria Kórházban muszáj volt leállítani a kezeléseket, mert a Palesztin Hatóság több millió dolláros adóságot követően sem hajlandó fizetni a palesztin rákos kisgyerekek kezelését.

A nyílt levelet Ed Markey szenátornak címezték. A hírek szerint a palesztinbarát aktivisták azt kérik az amerikai lutheránusoktól, hogy ők fizessék ki a kezelési költségeket. Már így is hatalmas segélyt kap a Palesztin Hatóság az Egyesült Államoktól.

Forrás: DailyWire