BREIT PORTAL DZSENDER Amiről senki nem beszél Manchester után

Amiről senki nem beszél Manchester után

11473
5
SHARE
A véres terrortámadásban a merénylővel együtt 23 haltak meg.
A véres terrortámadásban a merénylővel együtt 23 haltak meg.

Egy borzalmas terrortámadás után az ember mindig nagyon óvatosan fogalmaz, hogy véletlenül se legyen kegyeletsértő. De az igazsághoz sok minden hozzátartozik, amiről beszélni/írni kell.

Manchesterben egy hatóságok által ismert fiatal angliai születésű, de líbiai származású muszlim férfi robbantott. Elment egy főként tinédzsereket célzó koncertre a belvárosba, majd az esemény végén a távozó tömegben felrobbantotta magát a bejáratnál. Egy ilyen támadásnak sok részletkérdése van, a világsajtó szinte minden aspektust vizsgál. Egyet kivéve.

Egy évvel ezelőtt senki előtt nem volt kétséges, hogy az Iszlám Állam nem véletlenül választotta az orlandói melegbárt, szórakozóhelyet célpontjául. A 2016 nyarán történt terrortámadásban 50 ember halt meg, amikor egy merénylő az éjjel bulizó tömegben tüzet nyitott. A véres akciót jól előre megszervezték, mindent kiterveltek, hogy minél nagyobb legyen a pusztítás. A kegyetlen halálszekta nem titkolja, nem csak a Nyugat közel-keleti hadműveletei és a zsidó-keresztény kultúra miatt tekint célpontként az európai civilekre, hanem az ún. „nyugati romlottság” miatt is.

Hasonló okok húzódhatnak meg a manchesteri horror mögött is.

Manchester főpolgármestere, férjével.
Manchester főpolgármestere, férjével.
LMBT-történelmet írt Manchester

Az egyik legnagyobb brit város élére minden évben választanak egy főpolgármestert. 2017 május közepéig ezt a tisztet egy Carl Austin-Behan nevezetű fickó töltötte be. A megválasztásával a város történelmet írt, mivel ő lett az első, aki ilyen magas pozíciót tölt be úgy, hogy közben nyíltan felvállalja a homoszexualitását. Az alapvetően egyre inkább iszlamizálódó városban egy éven keresztül egy olyan politikus tevékenykedett, akit 2001-ben megválasztottak Mr. Gay UK-nek. Carlt pár évvel azt megelőzően azért rúgták ki a királyi légierőtől, mert nyíltan vállalta „másságát”.

A munkáspárt színeiben politizáló férfi 2016 májusában egy ABBA számot idézve tett esküt majd kezdte meg hivatalát. Egy év alatt kiemelten támogatta a Manchester Pride nevezetű felvonulást, a kisiskolás gyerekeknek történő LMBT-oktatást, valamint azt is, hogy a rendőrség külön kezelje az úgynevezett LMBT-közösséggel szemben elkövetett bűncselekményeket. A főpolgármestert saját bevallása szerint egy Justin Bieber koncert előtt ért hasonló inzultus, két nő kezdte el szidni. A városvezető emiatt feljelentést tett, nyomozás indult a „buzizó” hölgyekkel szemben.

Mr. Gay UK lett 2001-ben.
Mr. Gay UK lett 2001-ben.

Carl több, mint 12 éve él együtt azonos nemű férjével. Május 17-én adta át hivatalát utódjának, 5 nappal később robbantottak a Manchester arénánál.

Mielőtt rendkívül feldúlnám kedves „liberális” olvasóim lelki világát, görgessenek tovább.

Kitért hitéből Ariana

Ugyancsak érdemes megvizsgálni az énekesnő, Ariana Grande hátterét is. A tinédzserek körében bálványozott 23 éves olasz származású énekes tipikus mintája korunk popsztárjainak. Villámgyorsan emelkedett fel semmitmondó slágereivel és jelentős énekes tehetségével.

Ariana féltestvérével, Frankie-vel
Ariana féltestvérével, Frankie-vel

Ariana többek között elkötelezett híve annak, hogy őt senki ne tekintse szexuális tárgynak, hogyha miniszoknyát húz. Intenzíven kampányol mindennemű gyűlölet és megbélyegzés ellen. Talán nem véletlen az sem, hogy a római katolikusként nevelt lány otthagyta a vallást, miután állítása szerint XVI. Benedek pápa vállalhatatlan dolgokat mondott a homoszexualitásról. Elmondása szerint az énekesnő akkor döntött a hitehagyás mellett, amikor homokos féltestvére, Frankie azt találta mondani: Isten őt már nem szereti. Attól kezdve Ariana kabbalista, és elkötelezett LMBT-aktivista lett. A „Break Your Heart Right Back” című számában arról énekel, hogy egy fiú megcsalja a barátnőjét egy másik fiúért. Állítása szerint, ő teljesen rendben lenne vele, ha vele ezt megtenné a barátja. Inkább, mint egy másik lányért.

Konklúzió

A homoszexuálisok a hibásak az Iszlám Állam robbantásáért?

NEM.

A véres merényletért a radikális iszlám a felelős, ami terroristák ezreit neveli ki Európában és a Közel-Keleten. A kegyetlen terrortámadásért az elhibázott bevándorlás-politika a hibás, és az azt erőltető bukott politikai elit. A brutális mészárlásért az a veszett világnézet a hibás, ami minden halálos veszélyt hajlandó a keblére ölelni a tolerancia jegyében.

Az oly sokszor emlegetett LMBTQ… stb. közösségnek ideje lenne felismerni, hogy egyedül a keményvonalas keresztény-konzervatív kultúra által fenntartott nemzetállami szabadság az, ami biztosítani tudja számukra a biztonságot.

Amennyiben a Wilkommenskultur és a „Béke vallása” égisze alapján akarják meghatározni a jövő Európáját, akkor a saját halálos ítéletüket írják alá.

Borzasztó a manchesteri tragédia. Ideje lenne a hangzatos lózungokon és a prayformanchester trenden túl valódi következtetéseket levonni és változtatni. Nem az ISIS-ért, hanem a saját biztonságunkért és jövőnkért.

Forrás: Józan Ész

5 COMMENTS

  1. Egyet értek. Csakis és egyedül csakis Istennek a törvényeinek betartása és a kegyelem lehetőségének a megráadása az ami még mentheti Európát és a többi földrészt a sátáni uralom alól.

  2. Tehát azt állítod, hogy azért történt a merénylet, mert a városnak korábban meleg főpolgármestere volt, + a fellépő énekes testvére meleg, ő pedig hitehagyott keresztény? Ez egy agyrém!

    Ezen az alapon Magyarországon is felrobbanthatnának gyerekeket, mert hazánk alaptörvényét egy meleg politikus írta, és itt is van egy rakás hitehagyott vagy névleges keresztény előadó.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here