BREIT PORTAL DZSENDER Amiről senki nem beszél Manchester után

Amiről senki nem beszél Manchester után

13334
5
SHARE
A véres terrortámadásban a merénylővel együtt 23 haltak meg.
A véres terrortámadásban a merénylővel együtt 23 haltak meg.

Egy borzalmas terrortámadás után az ember mindig nagyon óvatosan fogalmaz, hogy véletlenül se legyen kegyeletsértő. De az igazsághoz sok minden hozzátartozik, amiről beszélni/írni kell.

Manchesterben egy hatóságok által ismert fiatal angliai születésű, de líbiai származású muszlim férfi robbantott. Elment egy főként tinédzsereket célzó koncertre a belvárosba, majd az esemény végén a távozó tömegben felrobbantotta magát a bejáratnál. Egy ilyen támadásnak sok részletkérdése van, a világsajtó szinte minden aspektust vizsgál. Egyet kivéve.

Egy évvel ezelőtt senki előtt nem volt kétséges, hogy az Iszlám Állam nem véletlenül választotta az orlandói melegbárt, szórakozóhelyet célpontjául. A 2016 nyarán történt terrortámadásban 50 ember halt meg, amikor egy merénylő az éjjel bulizó tömegben tüzet nyitott. A véres akciót jól előre megszervezték, mindent kiterveltek, hogy minél nagyobb legyen a pusztítás. A kegyetlen halálszekta nem titkolja, nem csak a Nyugat közel-keleti hadműveletei és a zsidó-keresztény kultúra miatt tekint célpontként az európai civilekre, hanem az ún. „nyugati romlottság” miatt is.

Hasonló okok húzódhatnak meg a manchesteri horror mögött is.

Manchester főpolgármestere, férjével.
Manchester főpolgármestere, férjével.
LMBT-történelmet írt Manchester

Az egyik legnagyobb brit város élére minden évben választanak egy főpolgármestert. 2017 május közepéig ezt a tisztet egy Carl Austin-Behan nevezetű fickó töltötte be. A megválasztásával a város történelmet írt, mivel ő lett az első, aki ilyen magas pozíciót tölt be úgy, hogy közben nyíltan felvállalja a homoszexualitását. Az alapvetően egyre inkább iszlamizálódó városban egy éven keresztül egy olyan politikus tevékenykedett, akit 2001-ben megválasztottak Mr. Gay UK-nek. Carlt pár évvel azt megelőzően azért rúgták ki a királyi légierőtől, mert nyíltan vállalta „másságát”.

A munkáspárt színeiben politizáló férfi 2016 májusában egy ABBA számot idézve tett esküt majd kezdte meg hivatalát. Egy év alatt kiemelten támogatta a Manchester Pride nevezetű felvonulást, a kisiskolás gyerekeknek történő LMBT-oktatást, valamint azt is, hogy a rendőrség külön kezelje az úgynevezett LMBT-közösséggel szemben elkövetett bűncselekményeket. A főpolgármestert saját bevallása szerint egy Justin Bieber koncert előtt ért hasonló inzultus, két nő kezdte el szidni. A városvezető emiatt feljelentést tett, nyomozás indult a „buzizó” hölgyekkel szemben.

Mr. Gay UK lett 2001-ben.
Mr. Gay UK lett 2001-ben.

Carl több, mint 12 éve él együtt azonos nemű férjével. Május 17-én adta át hivatalát utódjának, 5 nappal később robbantottak a Manchester arénánál.

Mielőtt rendkívül feldúlnám kedves „liberális” olvasóim lelki világát, görgessenek tovább.

Kitért hitéből Ariana

Ugyancsak érdemes megvizsgálni az énekesnő, Ariana Grande hátterét is. A tinédzserek körében bálványozott 23 éves olasz származású énekes tipikus mintája korunk popsztárjainak. Villámgyorsan emelkedett fel semmitmondó slágereivel és jelentős énekes tehetségével.

Ariana féltestvérével, Frankie-vel
Ariana féltestvérével, Frankie-vel

Ariana többek között elkötelezett híve annak, hogy őt senki ne tekintse szexuális tárgynak, hogyha miniszoknyát húz. Intenzíven kampányol mindennemű gyűlölet és megbélyegzés ellen. Talán nem véletlen az sem, hogy a római katolikusként nevelt lány otthagyta a vallást, miután állítása szerint XVI. Benedek pápa vállalhatatlan dolgokat mondott a homoszexualitásról. Elmondása szerint az énekesnő akkor döntött a hitehagyás mellett, amikor homokos féltestvére, Frankie azt találta mondani: Isten őt már nem szereti. Attól kezdve Ariana kabbalista, és elkötelezett LMBT-aktivista lett. A „Break Your Heart Right Back” című számában arról énekel, hogy egy fiú megcsalja a barátnőjét egy másik fiúért. Állítása szerint, ő teljesen rendben lenne vele, ha vele ezt megtenné a barátja. Inkább, mint egy másik lányért.

Konklúzió

A homoszexuálisok a hibásak az Iszlám Állam robbantásáért?

NEM.

A véres merényletért a radikális iszlám a felelős, ami terroristák ezreit neveli ki Európában és a Közel-Keleten. A kegyetlen terrortámadásért az elhibázott bevándorlás-politika a hibás, és az azt erőltető bukott politikai elit. A brutális mészárlásért az a veszett világnézet a hibás, ami minden halálos veszélyt hajlandó a keblére ölelni a tolerancia jegyében.

Az oly sokszor emlegetett LMBTQ… stb. közösségnek ideje lenne felismerni, hogy egyedül a keményvonalas keresztény-konzervatív kultúra által fenntartott nemzetállami szabadság az, ami biztosítani tudja számukra a biztonságot.

Amennyiben a Wilkommenskultur és a „Béke vallása” égisze alapján akarják meghatározni a jövő Európáját, akkor a saját halálos ítéletüket írják alá.

Borzasztó a manchesteri tragédia. Ideje lenne a hangzatos lózungokon és a prayformanchester trenden túl valódi következtetéseket levonni és változtatni. Nem az ISIS-ért, hanem a saját biztonságunkért és jövőnkért.

Forrás: Józan Ész