BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM “Áldott Ramadánt!” Üzeni egy óriásplakát Zuglóban

“Áldott Ramadánt!” Üzeni egy óriásplakát Zuglóban

4105
0
SHARE
Áldott ramadánt! - üzeni a plakát
Áldott ramadánt! - üzeni a plakát

Hatalmas plakátot helyezett el Zuglóban a Magyar Iszlám Közösség, amelyen áldott ramadán kívánnak mindenkinek.

Kovács Miklós Ahmed a Facebookon tette közzé, hogy a Zuglóban kihelyezett plakátjaikat máris megrongálták. Mindössze két nappal azután, hogy kihelyezték.

A fotók tanúsága alapján egy ismeretlen elkövető festékkel fröcskölte le az iszlám közösség üzenetét. A felekezet vezetője szerint “az elkövető nem csak egy bunkó plakátrongáló, hanem egy szemetelő tahó is egyben.”

A megrongált plakát
A megrongált plakát

Egy másik kommentelő azt írta, “gyáva szarok, akik ilyeneket csinálnak”. A hozzászóló szerint az ilyen emberek “egy újabb srebrenicai estén az elsők között vágnák el a torkát a másiknak”.

Lefújták a debreceni mecset előtti járdát is

Nem csak ez volt az első hasonló incidens a napokban. Az Identitás Generáció nevezetű csoport debreceni aktivistái a helyi mecset előtti járdát fújták le. “Európa nem látja szívesen a hódító mohamedán eszmét” – írták Facebook oldalukra.

A “Támadás a mecset ellen” című videójukat itt lehet megnézni:

Ahmed Kovács a videót látva a közösségi oldalra azt írta, identitás degenerált kisfúk és kislányok műve. A vallási vezető szerint a manchesteri terrortámadáshoz semmi köze a helyi közösségnek, aki amúgy is egy iszlám hitre áttért magyar hősről, Bem Józsefről kapta a nevét.

A Facebook-bejegyzés tanúsága szerint a rendőrség rongálás miatt eljárást indított, miután felkerült a videó az internetre. Ahmed szerint inkább izgatás és gyűlöletkeltés miatt kellene intézkedni.

Forrás: Facebook