BREIT PORTAL DZSENDER Inkább lemondta a válogatottságot, minthogy szívárványos mezt kelljen felhúznia

Inkább lemondta a válogatottságot, minthogy szívárványos mezt kelljen felhúznia

21098
3
SHARE
Szivárványos mezszámmal ünnepelték az LMBt-hónapot
Szivárványos mezszámmal ünnepelték az LMBt-hónapot

Világszerte tombol az LMBT Pride hónap, a szivárványos lájkok után most az amerikai nemzeti válogatott öltötte magáta a genderlobbi szimbólumát.

A liberális sajtó most arról cikkezik, hogy az Egyesült Államok női válogatottjának egyik játékosa lemondta a mérkőzést “személyes okok” miatt. Az újságírók úgy sejtik, a közismerten keresztény játékos a szívárványos szerelés miatt maradt távol a barátságos meccsektől.

A Pride hónap alkalmából a nemzeti 11 bejelentette, szivárványos mezt húznak fel a Svédország és Norvégia elleni barátságos összecsapások alkalmával. A döntést követően Jaelene Hinkle, a North Carolina Courage védője bejelentette, nem tud részt venni a meccseken.

Jaalane, nem akarta magára húzni ezt a mezt

Az Outsport úgy sejti, a LMBT-szerelések miatt történhetett ez. Korábban a játékos nyilvánosan elmondta a véleményét a genderlobbiról.

Keresztény “coming out”

Az azonos neműek házasságáról szóló törvény elfogadásakor ezt írta a Twitterre:

“Ez a világ egyre messzebb és messzebb kerül Istentől… A hívők nem tehetnek mást, minthogy tovább imádkoznak.”

A szivárványos szimbólummal kapcsolatban azt írta,
“A szivárvány az Isten és a teremtményei közötti szövetség jele, hogy a világot soha nem fogja elpusztítani vízözön által úgy, ahogy ezt megtette Noé idejében. Ez egy állandó emlékeztető, hogy nem számít milyen romlottá válig a világ, nem fog minket elhagyni és elfelejteni. A szeretet győzött kétezer évvel ezelőtt, amikor az emberiség történetének legnagyobb áldozatát meghozták.”

A férfiak sem maradnak ki a "jóból"
A férfiak sem maradnak ki a “jóból”

Hozzátette, “a testem minden porcikájában hiszem, hogy amit kétezer éve leírtak a Bibliában, azt minden kétséget kizáróan igaz. Ez nem fikció. Nem választás kérdése, hogy miben hiszünk. Akár elhisszük, akár nem. A világ talán változik, de Krisztus és az Ő Igéje SOHA nem fog.”

Forrás: Outsport