BREIT PORTAL ABORTUSZ Abortálni akarták a Star Wars “hős” unokáját, tündéri baba született

Abortálni akarták a Star Wars “hős” unokáját, tündéri baba született

3965
0
SHARE
Luke Sykwalker unokája. Nem akarták, hogy megszülessen.
Luke Sykwalker unokája. Nem akarták, hogy megszülessen.

A Luke Skywalkert alakító Star Wars-os Mark Hamill nem akarta, hogy az unokája megszülessen. A sikertelen abortusz után Autumn mégis világra jött.

A Luke Skywalkert alakító színész családja mindenképp abortuszt akart, tavaly ősszel azonban megszületett Autumn.

Maegan Chen tavaly randizott Mark Hamill fiával, Nathannel. A kapcsolatuk gyümölcseként teherbe esett. A család több tagja arra akarta rábeszélni a fiatal anyát, hogy abortálja a kicsit.

Egy ponton Chen beleegyezett az abortuszba, be is vett egy pirulát. A tabletta viszont nem hatott, Autumn túlélte a procedúrát.

Isten közbeavatkozásának tartja

A sok kihívás ellenére Chen inkább hajlott arra, hogy megtartsa a gyermeket. A lányát Isten ajándékának tekinti. Chen terjeszti az üzenetet, amit sok hasonló helyzetben levő anya képvisel: Nem fogod megbánnia, ha a gyermeked életét választot.

“Nehéz, áldozatot kell hoznod. Úgy tűnhet, mintha bekorlátoznád magad, de valójában az életet legjobb döntését hozod meg.”

Nathan és Chen
Nathan és Chen

Autumn most egy folyamatosan mosolygó vidám baba, mesélte Chen a LifeSiteNewsnak.

“Nagyon kötődő. Rendkívül szerencsés vagyok. Mindig velem akar lenni” – mondta az anyuka.

A héthónapos baba elkezdett kúszni, órákon keresztül forgolódik, imád játszani Chen francia bulldogjával, megragadva a pofáját, behúzva neki olykor egyet-egyet.

Autumnnak kék szeme van, az emberek megcsodálják a szépségét. Nagyon szereti hatéves bátyját, Ethant is.

Autumn Chen kedvenc évszakjáról, az őszről kapta a nevét. Miközben az anya nem egy gyülekezetbe járós típus, hisz Istenben és a Sátánban is. Azt állítja, Isten az egyetlen oka, hogy nem működött nála az abortusz. Hálás az isteni közbeavatkozásért.

“Látta a szívemet, és azt, hogy igazából nem akarom ezt.”

A szülők beszélték rá az abortuszra

Maegan Chen modellként dolgozik Los Angelesben, 2016 januárjában kezdett el járni Nathan Hamillel. Márciusban teherbe esett, a férfi azonnal az abortuszt akarta. Mivel korábban volt már egy abortusza, Chen egyáltalán nem akarta ezt.

A kicsi.
A kicsi.

Maegan elmondása szerint a szülők, Mark és Marilou is a terhességmegszakítást akarta.

Azzal érveltek, hogy Nathan nem kész a gyermekvállalásra, s bár mindennél jobban akarnak egy unokát, most az abortuszt tanácsolják.

Éppen a Zsivány egyes új Star Wars filmet forgatták, amikor Chen Londonban egy ultrahangos vizsgálatra ment, Nathannel és Marilouval. Igazából az abortuszt akarták előkészíteni. Már meg is szervezték az eseményt.

Marilou még azt is felajánlotta, hogy állja a költségeket. “Ha megtartod a babát, sosem láthatod Nathant, ha elveted, akkor igen” – írta egy levelében. Mark felesége szerint önző dolog lenne megtartani a kicsit, ha csak egy szülője lenne.

Amikor belement a dologba, a korábbi ígéretek ellenére Nathan mégis szakítani akart vele. A kísérlet végül eredménytelen lett, Autumn és Chen örömére.

A New York Post egy találó szlogennel írta meg a hírt utalva Darth Vader és Luke Skywalker ominózus párbeszédére…

“Luke, Én vagyok az… unokád.”

Forrás: Lifesite