BREIT PORTAL DZSENDER Mellek és nemiszervek közé: Ki a gyerekeket a Pride-ra!

Mellek és nemiszervek közé: Ki a gyerekeket a Pride-ra!

41073
4
SHARE
A cikkíró szerint tök jó, hogy kisgyerekeket visz meztelen emberek közé a szülő.
A cikkíró szerint tök jó, hogy kisgyerekeket visz meztelen emberek közé a szülő.

Egészen felháborító tanácsokat ad a CBC újságírója a gyermekes családoknak.

Alice Lawlor 7 pontban szedte össze, hogy miért érdemes kivinni a pár éves totyogósokat a melegfelvonulásokra.

Nem, nem kell sokat olvasni a cikkből, már az első pontban leszögezi az újságíró: A gyerekeid melleket és péniszeket fog látni.

Az első pontnál kiakad a bullshit-mérő

Az mondja: Légy szabad szellemű! Alice szerint a különböző formájú és meretű meztelen emberi testek látványa teljesen természetes egy pici baba számára.

A 3 éves Carson édesapja, Ian Duncan szerint ez baromi szuper. “Nem szégyelljük a testünket. Ez mind gazdagítja a gyermekem érzelmi intelligenciáját és szexuális fejlődését. Sosem elég korai erre gondolni.”

A cikkíró szerint ez kiváló alkalom, hogy lehessen “érdekes beszélgetést folytatni, megmagyarázni mit lát, és válaszolni a kérdésekre”.

A további hat pontot el sem kell olvasni. Bennünk már fel is merült a kérdés:

Nem ütközik mindez törvénybe? Miért hagyja ezt bármely kormány??

Forrás: CBC

4 COMMENTS

    • Miért ne lehetne élni ? Nem megyek oda, nem nézem a TV-ben. Csináljanak, amit akarnak, legalább egyre többen megutálják őket. Ettől én még boldogan és vidáman élek 🙂

  1. fel háborító hogy engedhetnek meg ilyet nem kéne engedélyezni a Budapest breit felvonulást régen a homokosokat büntették börtönnel most is be kéne zárni őket

  2. Szerintem az ilyen elemek minimum pedofilok is!Ők talán azt remélik hogy a gyerekeket így elég korán fel lehet készíteni a “szexuális életre-(perverziókra),és ha ez az esztelen irányzat így halad tovább,lehet hogy néhány éven belül az is legális lesz és azt büntetik majd aki meg mer szólalni ellene? (Rachem-Uram Irgalmazz!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here