BREIT PORTAL DZSENDER Nincs olyan, hogy meleg ember! Tökéletes választ adott a pásztor

Nincs olyan, hogy meleg ember! Tökéletes választ adott a pásztor

11218
2
SHARE
A pásztor könyörtelen választ adott.
A pásztor könyörtelen választ adott.

Háborognak az LMBT oldalak, de John MacArthurnak ezúttal tökéletesen igaza van.

A Los Angeles-i Grace Community Templom pásztora, John MacArthur egy 3500 fős gyülekezetet vezet. A közösség rendkívül népszerű az evangélikusok körében.

Egy alkalom keretében John kérdésekre válaszolt, egy homoszexuális keresztény fiatal amiatt aggódott, hogy a mennybe kerülhet-e.

A pásztor a következő választ adta:

Válasz

“Senki sem meleg.

Ha ezt mondod, akkor megkötést teszel… senki sem meleg. Az emberek házasságtörést követnek el, homoszexuális bűnöket követnek el, hazudnak, lopnak, csalnak.

Ez olyan, mintha azt mondanám, “Tudod, én bankokat rabolok, én vagyok a rabló. Egy bankrabló vagyok. Mit vagyok? Egy bankrabló.”

Ez nem lehet kifogás arra, hogy mit teszel. Vannak bizonyos típusú impulzusok, amik ebbe az irányba terelik az embert? Igen.

De szerintem az igazán végzetes aspektusa ennek az, ha az emberek belemennek abba, hogy magukat melegként definiálják.

Nem melegebbek annál, minthogy egy házasságtörő, akit a saját bűnös természete rávesz arra, hogy házasságot törjön. Ezek bűnös cselekedetek, amiket az Ige elítél. Isten senkit sem azonosít azzal, amilyen viselkedésért ő felelős.

Szóval ilyen módon senki nem szerepel ez a bűnösök listáján. Isten Királyságába mindenki meg van hívva, nem tehet mást.

Szerintem nem szabad úgy szolgálnunk a homoszexuális bűnöket elkövetők felé, hogy a bűnökkel azonosítjuk őket.”

Forrás: HelloChristian

2 COMMENTS

  1. Tudományos bizonyítékok alátámasztották már régebben, hogy genetikai háttere van mind a homo szexualitásnak, mind a leszbikusságnak. Betegség!
    A vizsgálatok elsősorban az X kromoszómára irányultak. Ismert, hogy minden testi sejtünk 46 darab (23 pár) kromoszómát tartalmaz, ebből 22 pár páronként egyforma, de a 23. pár (a szexkromoszómák) férfiaknál egy X és egy Y kromoszómát jelent, nőknél a 23. pár két X-ből áll. Az ivarsejtekben csak 23 darab kromoszóma található, és a 23. kromoszóma a petesejtben mindig X, a spermiumban X vagy Y. Eszerint ha X-et tartalmazó hímivarsejt termékenyíti meg a petesejtet (X) kislány (XX) születik, Y-t tartalmazó spermium esetében a megtermékenyített petesejtből fiúmagzat (XY) fejlődik.
    Bizonyított, hogy az X kromoszóma a génfelelős (legalábbis részben) a homoszexualitás hajlamáért. A CA 11 nevű gén bizonyos formája férfi homoszexuálisoknál rendkívül gyakori (a tévedés esélye statisztikai számítások szerint 1:5000).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here