BREIT PORTAL TENGERENTÚL Döbbenetes leleplezés: Sz*rnak tartja a választókat és hazudik a CNN

Döbbenetes leleplezés: Sz*rnak tartja a választókat és hazudik a CNN

2981
0
SHARE
Kitört a nagy CNN-gate
Kitört a nagy CNN-gate

Sorozatosan jelennek meg a videók arról, hogy a CNN munkatársai álhírekkel tömik a hülyének tartott nézőket.

Hülyének tartja a választókat a CNN

A Project Veritas legújabb videójában a CNN társproducere azt mondja, az amerikai választók “hülyék, mint a szar”.

James O’Keefe leleplező felvételeiből kiderül, hogy mennyire megalapozatlan a CNN Trump-ellenes mantrája, és miként nézik tuskónak a televízió előtt ülőket.

Jimmy Carr, a CNN producere jelenleg a CNN reggeli showjában, a New Dayben dolgozik. Az még nem világos, hogy a vele készült felvételeket pontosan mikor rögzítették és hol, de a Project Veritas rejtett kamerás felvétele elárulja, hogy miként vélekednek a választókról a demokrata tévénél.

Carr elárulta, hogy a CNN-nél dolgozók többsége rendkívül Trump-ellenes nézeteket vall. “Odabent mindannyian egy bohócnak tartjuk, nevetségesen képzetlen erre az egészre, iszonyú rossz benne, és nem Amerika érdekeit nézi… Egyszerű kib***ottul őrült” – fogalmaz a producer.

Hozzáteszi, “kilencven százalékunk a csapatból őrültnek tartja.”

A videókészítő felteszi a kérdést:

“Nem vonják kétségbe ezzel az amerikai választók intellektusát is?”

Carr: “Nem, dehogy. Azok hülyék, mint a sz*r.”

A videóban gunyorosan jellemzik Kellyan Conwayt is, a Fehér Ház tanácsadóját, Trump kampánymenedzserét. “Úgy néz ki, mintha egy lapáttal elverték volna.”

Ez már a negyedik része a Project Veritas “American Pravda” nevezetű sorozatának.

Óriási kamu az orosz vád, csak a nézettség miatt kell

A sorozat első részében, John Bonifield, a CNN vezető producere elismerte, hogy a csatorna elsődleges üzenete Trumppal kapcsolatban az volt, hogy Oroszország beleavatkozott a 2016-os amerikai választásokba.

Bonifield azonban elismerte, hogy erős kétségei vannak, hogy az orosz füst mögött van-e valójában tényleges tűz. “Még egyetlen elégséges bizonyítékot sem láttam arra, hogy Trump bűncselekményt követett volna el.” Többek között elismeri azt is, hogy a csatorna stábja ideológiailag ellenzi Trump munkáját. “Tudom, hogy sokan nem szeretik, és azt várják, hogy mikor rúgják ki a hivatalából…”

Bonifield még ennél is tovább megy: “Úgy gondolom, az elnök joggal mondja azt, hogy boszorkányüldözés zajlik ellene… nincs is valódi bizonyíték.”

A producer elismerte, hogy az orosz sztori nagyon jót tett a CNN nézettségének, a csatorna vezérigazgatója Jeff Zucker személyesen utasította a munkatársakat, hogy csőből nyomassák az orosz vádakat. Azt állította: “A CEO egy belső találkozón azt mondta, jó volt a klíma-sztori, de most már térjük vissza az oroszokhoz.”

S akkor itt a nagy csattanó:

“A sztori jelenleg óriási kamu (bullshit). Semmilyen nagy bizonyítékunk nincsen… ha lenne, akkor már szivárogtatnánk.”

Élő adásban ekézi, a háttérben felmenti Trumpot a vezető politikai elemző

Az egyik poltikai kommentátor Van Jones egy kamera előtt véletlenül elszólta magát azt állítva, hogy

“az egész orosz dolog csak egy jelentéktelen ügy”.

A CNN az első videó után próbálta tussolni a dolgot, mondván Bonifield nincs is benne az orosz üggyel foglalkozó csapatban, ő egészségügyi műsorokkal foglalkozik.

Jones viszont az egyik legjelentősebb politikai elemző a csatornánál. Legutóbb Trump Putyinnal való kapcsolatait ekézte nagy elánnal. A háttérben azonban kiderült az igazság.

Az Orosz beavatkozás vádja jelentéktelen ügy (nothingburger) csupán.

Menekül a CNN igazgatója

Amikor a Project Veritas munkatársa megpróbálta utolérni New York-i rezidenciáján a CNN igazgatóját, Jeff Zuckert – ő villámgyorsan beugrott a kocsiba, hogy ne kelljen válaszolnia a kínos kérdésekre.

Forrás: Project Veritas