BREIT PORTAL DZSENDER Liberálfasizmus: Megtámadták a Pride alatt a CitizenGo irodáját

Liberálfasizmus: Megtámadták a Pride alatt a CitizenGo irodáját

3639
1
SHARE
Felirat az iroda bejáratán.
Felirat az iroda bejáratán.

Megrongálták Spanyolországban a madridi Pride alatt a CitizenGo irodáját.

A CitizenGO spanyol kirendeltségét, a HazteOir.org főhadiszállását vették célba az LMBT-aktivisták Madridban. A támadók az “azonnali fellépés a transzfóbia ellen” feliratot pingálták az iroda ablakaira, miközben festékbombákkal dobálták meg annak bejáratát.

A CitizenGO a hatóságok fellépését kérte, hogy a gyűlöletkeltő graffitik ügyében tegyék meg a szükséges intézkedéseket.

A falfestések tartalmazták egy feminista és egy szélsőbaloldali szervezet nevét is. A Hazte Oir elnöke, Ignacio Arsuaga elmondta:

“Irodáinkat radikális bandák támadták meg, akik információink szerint a Pride menethez köthetők.”

Festékkel dobálták meg a szervezet irodáját.
Festékkel dobálták meg a szervezet irodáját.
Ostrom alatt a buszos kampány

A CitizenGO jogi úton kíván az ügy végére járni és a rendőri védelmet kért az intézményhez. Arsuaga emlékeztetett, hogy a támadás annak a következménye, hogy a CitizenGO-s buszukat totális ostrom alá vették, ami azt hirdette, hogy a fiúk fiúk, a lányok pedig lányok.

A szervezet leszögezte, hogy a kampányuk sem nem homofób, sem nem transzfób, nem irányul senki ellen. Mindössze a figyelmet hívják fel arra, hogy a genderideológiát ne vigyék be az osztálytermekbe.

“Egy demokratikus országban élünk, ahol szólásszabadság van. Ezt a jogunkat az alkotmány védi, úgy tűnik, ezt nem mindenki akarja elfogadni”

– fogalmazott Arsuaga.

Spanyol mintára az Egyesült Államokban is turnéztak a “botrányos” busszal, ott kalapácsokkal estek nekik a “toleráns aktivisták”.

Forrás: Actuall