BREIT PORTAL VATIKÁN 12 dolog, amit tudni kell a vatikáni meleg orgiáról

12 dolog, amit tudni kell a vatikáni meleg orgiáról

33378
2
SHARE
Capozzi, Coccopalmerio és Francis.
Capozzi, Coccopalmerio és Francis.

A napokban robbant ki a botrány, hogy Ferenc pápa egyik legfőbb bizalmasánál origával egybekötött drogpartit tartottak. A botrányról ezt a 12 tényt érdemes tudni.

1. A vatikáni rendőrség letartóztatta a 49 éves Monsignor Luigi Capozzit. Két hónapja történt a rajtaütés, amikor a Szentszék korábbi palotájának épületében kokain felhőben úszó meleg orgiát tartottak.

2. Capozzi megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy BMW luxusautóval, mely a Szentszék tulajdonában áll. Ezzel tulajdonképpen sehol sem kellett volna megállnia, az ilyen járműveket át sem kutatják. Általában magasrangú tisztviselők kapnak ilyen privilégiumot. A mosignore ezzel tudott mászkálni a különböző orgiák között anélkül, hogy a rendőrség felfigyelt volna.

3. A Vatikán tulajdonában álló épületet vezető egyházi hivatalnokok használták, prefektusok, elnökök, titkárok. Ők mind a római kúriához tartoztak. A rendőrségnek az tűnt fel, hogy rendszeresen panaszkodtak az éjjel közepén is folyamatosan mászkáló vendégek miatt.

Brutál: Drogos meleg orgia volt Ferenc pápa főtanácsadójánál

4. A letartóztatáskor Capozzi annyira be volt drogozva, hogy el kellett vinni méregtelenítésre a római XI. Pius klinikára.

5. Annak ellenére, hogy a pápa átláthatóságot és rendet ígért a kúriára nézve, hivatalosan egy szót sem ejtettek a kirobbant botrányról. Belső szivárogtatás után adott hírt erről az olasz sajtó.

6. Capozzi sokkoló módon éppen püspökségre pályázott főnöke, Francesco Coccopalmerio bíboros ajánlásával.

7. Bizarr módon a Jogi szövegek értelmezésének pápai tanácsa weboldala szerint még mindig alkalmazásban áll.

8. Sajtóhírek szerint Capozzi egy titkos olasz kolostorban tartózkodik, ahol “spirituális kezelésen” vesz részt. Arról semmilyen említést nem tettek, hogy éri-e bármilyen büntetés tette miatt.

9. Capozzi főnöke, Francesco Coccopalmerio bíboros, egy vatikáni csúcsvezető. Ő Ferenc pápa egyik legközelebbi tanácsosa és hűséges támogatója.

10. Coccopalmerio egyszer nyilvánosan beszélt arról, hogy pozitív elemek vannak a homoszexuális kapcsolatokban. Azt mondta, az Egyház ezeket illegálisnak tartja, ő maga is, de hangsúlyozta, hogy vannak “pozitív valóságok” is jelen az ilyen kapcsolatokban.

LMBT-aktivista az új vatikáni médiaguru, Ferenc pápa jelölte ki

11. A gyanú szerint Coccopalmerio is tudott a melegorgiákról, de nem tett semmit.

12. Coccopalmerio az élen jár abban, hogy segítse Ferenc pápát a katolikus egyház átformálásában. Egy könyvében például védelmébe vette a pápát a 2016-os Amoris Laetitia büntetése kapcsán. Ez megengedi a paráznaságban élő és házasságtörő katolikusoknak is a “szent közösséget”. A könyvet támogatták a baloldali egyházvezetők, annak ellenére, hogy teljesen szembemegy a katolicizmus házasságról szóló korábbi tanításaival.

Forrás: LifeSiteNews