BREIT PORTAL DZSENDER Hadsereg: Fogadják el, hogy meztelen férfiak vannak a női zuhanyzóban

Hadsereg: Fogadják el, hogy meztelen férfiak vannak a női zuhanyzóban

1397
2
SHARE
Transznemű katonák bármikor bemehetnek az ellenkező nem zuhanyzóiba.
Transznemű katonák bármikor bemehetnek az ellenkező nem zuhanyzóiba.

Egészen elképesztő szabályozás van érvényben az amerikai hadseregnél. A transznemű férfiak bármikor belibbenhetnek a női katonák zuhanyzójába, ha kedvük tartja.

A The Federalist írta meg elsőként, hogy 2016 nyarán az Obama-éra külügyminiszterének utasítására új szabályozás lépett érvénybe a hadseregnél. A kiképzésnél használt útmutató részletesen taglalja, hogy miként kell viszonyulni a transznemű katonákhoz.

Ennek értelmében méltósággal és tisztelettel kell viszonyulni azokhoz a katonatársakhoz, akik magukat férfiként nőnek mondják és női ruhát hordanak.

Meztelen férfiak női zuhanyzóban

Még abban az esetben is így kell tenni, hogyha bármiféle nemváltoztatás nélkül a transznemű férfiak használják a női kaszárnyát, mosdót, vagy éppen zuhanyzót.

A szabályzás részletekbe menően közli, hogy ez azt jelenti, hogy

a férfi nemiszervvel rendelkező katonák, ha nőnek mondják magukat, akkor bemehetnek a női zuhanyzóba, és ezt kell kell fogadni.

A nemi különbség ellenére megértéssel kell viszonyulni hozzájuk és tiszteletben kell tartaniuk a privát szférájukat, ha igénylik. (Ez fordítva nincs teljesen elvárva.)

Mindezt úgy, hogy tulajdonképpen némi papírmunkát kívül semmi nem kell a nemváltoztatáshoz. Nincs szükség orvos, sebészi, fizikai átalakításra. Tehát aki annak érzi magát, az már jogosan használhatja női zuhanyzót.

Ráadásul azt tudni kell, hogy egy katonai zuhanyzót kb. úgy kell elképzelni, mint egy börtönben. Tucatnyi zuhanyrózsa áll ki a falból, sokszor 30-an is mosdanak egyszerre.

Óriási felháborodás: Egy WC-be kényszerítik a fiúkat és lányokat

Drogvizsgálat

Mintegy bónuszként a szabályzás azt is rögzíti, hogy semmilyen diszkrimináció nem érheti a transzneműeket még a drogvizsgálatok során sem. A rendelkezés pedig kimondja, hogy a csalás elkerülése végett a katonáknak egymás előtt kell üríteniük a kapszulákba.

Tehát megeshet, hogy egy 18 éves fiatal lánynak egy idősebb transznemű férfi előtt kell lehúznia a bugyiját és egy pohárba pisilnie.

Hát, bravó Obama.

Forrás: TheFederalist

2 COMMENTS

  1. Egy kérdés ? Mi van akkor, ha egy férfi a saját vágyai kiélése miatt megjátssza hogy ő nő, és kihasználva a “”progresszív”” újítást, szexuálisan inzultálja, molesztálja a hölgyeket, aztán ha nem jön be, vagy rajta kapják, ő visszavált, és hivatkozva a “progresszív” jogokra, erőteljesen állítja, hogy ő bizony nő. ERRE NEM GONDOLNAK, ÉS HOL VANNAK ILYENKOR A BIZONYÍTOTTAN TÖBBSÉGBEN LÉVŐ (NŐI WC ESETÉN) HÖLGYEK JOGAI ????? SIMÁN ÁTHÁGHATÓ,MEGSÉRTHETŐ A NYUGATON MA MÁR MINDEN EMBERI JOG FELÉ HELYEZETT LMBTQVZYWERTIOPTBNM JOGOK ALAPJÁN….. Elképesztő, hogy hová süllyedünk, egy teljesen abszurd, irreális, buggyant világba. Göcsei Gábor

  2. Ihr Sexualleben wird nicht die gleiche sein – eine gro?e Auswahl an Frauen, Manner und Paare fallt, zwingt denken uber bisher unbekannte Aspekte des Geschlechts. «Banana.ua» entfallt die komplexe und Verlegenheit, so dass jederzeit ein Online-Formular zur Ausgabe, mit einem Hauch von Feuer und wurzigen Geschmack auf die enge Beziehung von jedem Paar hinzuzufugen. Hier wissen, wie selbst die anspruchsvollsten Geschmacker uberraschen !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here