BREIT PORTAL EURÁBIA Horror: Nemi erőszakhullám Németországban a migránsok miatt

Horror: Nemi erőszakhullám Németországban a migránsok miatt

5915
0
SHARE
Rapefugees. A németeknek elegük van.
Rapefugees. A németeknek elegük van.

A Belügyminisztérium adatai szerint megduplázódott a menedékkérők által elkövetett szexuális bűncselekmények száma Baden-Württembergben.

A nemi erőszaktevések száma már 2015-ben is rekordmagas volt, 256. Ez a szám 2016-ban 482-re ugrott a minisztériumi adatok szerint. A támadók többsége Afganisztánból, illetve Szíriából érkezett.

EZ IS ÉRDEKELHET: SZILVESZTERI TÁMADÁSOK AUSZTRIÁBAN

A jelentét azt követően tették közzé, hogy a közelmúlt fesztiválja káoszba fordult a fiatal migránsok miatt. A rendőrség a lázadozó bevándorlók ellen kellett, hogy fellépjen, miután azok molesztáltak több résztvevőt is.

Schorndorf: nem egyedüli eset

A július 15-16-ai rendezvényen pl. kilens szexuális bántalmazást jelentettek a Schornforf Kastély melletti folk-fesztiválról. A rendőrség iraki és afgán elkövetők ellen nyomoz.

Összecsapások voltak múlt hét vasárnap is, amikor két banda összeverekedett a fesztiválon. Migránsok voltak ők is.

EZT OLVASTAD? ÚJÉVI KÁOSZ DORTMUNBAN

Amikor a rendőrség kiért, már üvegeket vágtak hozzájuk. Teljes védő felszerelésben kellett rendet tenniük. Hat rendőrautót sprayvel fújtak le.

A rendőrségi szóvivő arról számolt be, hogy félelmetes helyzet fogadta a hatóságokat. A leginkább megdöbbentő, a precedens nélküli agresszió volt.

A CDU egyik képviselője, Jens Spahn kijelentette, Schorndorf ékes példája annak, hogy mi zajlik napi szinten Németország különböző pontjain.

“Még nyilvánvalóbbá válik mekkora óriási kihívás az integráció. Túl sok ember van azon a véleményen, hogy minden más kultúra gazdagít minket. Nem az érzem én sem, és sok nő sem, hogy ez mekkora gazdagság lenne.”

Forrás: Breitbart