BREIT PORTAL EURÁBIA Sorra erőszakolták a kislányokat, női menekültotthont kellett alapítani

Sorra erőszakolták a kislányokat, női menekültotthont kellett alapítani

3781
1
SHARE
Ki kellett menteni a fiatal lányokat.
Ki kellett menteni a fiatal lányokat.

A svédországi Falkenbergben van olyan migránsközpont, ahol csak lányok lakhatnak. Azután szegregálták a két nemet, miután a fiatal fiúk sorra erőszakoskodtak lány társaikkal.

Múlt év márciusában jutott odáig a városvezetés, hogy nem mehet így tovább. Rájöttek, hogy ha továbbra is a fiúkkal együtt szállásolják el a lányokat, a nemi erőszak-hullám folytatódik. A kiskorú migránsok számára kialakított otthont ketté kellett bontani.

A svéd SVT híradása szerint a fiatal lányok szinte sosem hagyták el a szobáikat, annyira féltek a fiúktól.

A női menekültotthon vezetője, Lama Akkache elmondta, most már kimozdulnak a szobákból, közösségi dolgokban is részt vesznek.

Az egyik lány lakó, Mahbodah Hakimi elmondta, kendő nélkül rettegett kimenni a folyósóra. Ez a probléma mára megszűnt.

Pornót nézetett a 10 éves kislánnyal a migráns, majd megerőszakolta

Kisfiúkat is erőszakolnak

A svéd hatóságok számára már évek óta probléma a migránsközpontokban elkövetett erőszaksorozat. 2015 óta elképesztő számú brutális támadás történt, sok esetben migránsok voltak az áldozatok is.

Az egyik megdöbbentő eset Uppsalában történt, amikor a menedékkérők egy fiatal fiút erőszakoltak meg az erdőben. A 15 év alatt gyereket egy órán keresztül bántalmazta öt afgán férfi, az esetről telefonos felvétel is készült.

Ugyanabban az évben egy szintén 15 éves afgánt egy mezőn erőszakoltak meg. Napokkal azelőtt érkezett Svédországba. A két eset homoszexuális erőszak volt, így

a nemi szegregáció nem tűnhet végleges megoldásnak.

Nem csak Svédországban, Németországban is született hasonló döntés. Külön otthont kaptak a keresztény és a homoszexuális menedékkérők a muszlim migránsok zaklatása miatt. Az elmúét héten két homofób támadás is történt. Az egyik egy német központban, a másik pedig Svédországban a nyílt utcán.

Forrás: Breitbart, STV