BREIT PORTAL EURÁBIA Fiatal migránsokra hajtanak a kiéhezett osztrák nők

Fiatal migránsokra hajtanak a kiéhezett osztrák nők

14819
3
SHARE
Örömmel fogadják a migránsokat.
Örömmel fogadják a migránsokat.

Új jelenség Ausztriában, hogy idősebb nők megkörnyékezik az országba érkező fiatal bevándorlókat.

A sugar mommys és sugar daddys világa Magyarországon sem ismeretlen. A lényege az, hogy tehetős idősebb emberek eltartják fiatal párjukat némi szolgáltatásért cserébe. Egyfajta prostitúció tehát.

Most Ausztriában van egy olyan trend, hogy a középkorú, illetve idősebb nők megkörnyékezik a fiatal férfi menedékkérőket. Juttatásokért és pénzért cserébe szexuális vágyaik kielégítését remélik, így kötik magukhoz az országba érkező migránsokat.

Új trend a sugar mamiknál

Az OE24 jelentése szerint egyre gyakrabban fordul elő, hogy osztrák sugar mommyk financiális hátteret biztosítnak szexért cserébe.

A Biber bécsi magazin és az ORF is tudósított arról, hogy sok idősebb osztrák nő úgynevezett “szexvakációkra” megy afrikai országokba, hogy ottaniakkal létesítsen kapcsolatot. A múltban elterjedt trendet most egy új jelenség váltotta fel, otthon környékezik meg a menedékkérőket.

Szilveszteri migránsterror: Számos nővel erőszakoskodtak Ausztriában is

A Biber arról is beszámolt, hogy néhány migráns panaszkodott is a helyzete miatt. Állításuk szerint az idősebb osztrák nők túl sokszor akarnak szexelni. Egy Hasan nevű migráns így fogalmazott: “Naponta négyszer akar együtt lenni velem, csak egy eszköz vagyok számára, semmi több.” Ezek ellenére Hasan nem kívánja feladni azt az életszínvonalt, amit a nő oldalán megszokott.

A 24 éves iraki elmondta, hogy Linda (nem az igazi neve) egy bárnál találkozott vele és tett neki ajánlatot. Hasan bevallása szerint a nő mindent fizet neki, köztük egy 120 eurós fitness bérletet is Bécsben.

Manfred Buchner, az Ausztriai Férfi Egészségügyi Központ vezetője elmondta, a migránsok azért maradnak a kapcsolatokban, mert pénzügyileg ki vannak szolgáltatva. “Nagy függésben vannak. Nem csak mentálisan, de anyagilag is. Ha lépnek, akkor kikerülnek az utcára.”

“Elsüllyesztjük az embercsempészek hajóit!” Interjú Martin Sellnerrel

Nem ritka a szexturizmus

Még olyan esetek is előfordultak, hogy a menekültközpontban szexuális zaklatások áldozatává váltak fiatal férfiak. Tavaly az Open Borders aktivistáit vádolták meg “szexturizmussal” Calaisban, miután többen kapcsolatba kerültek migránsokkal, köztük gyerekekkel is.

Az egyik esetben egy nő, aki önkéntesként dolgozott a calaisi táborban, hozzáment a nála sokkal fiatalabb szíriai szeretőjéhez, miután találkoztak. A Sarah Gayton néven ismertté vált nő 5 nappal azután felmondott, hogy találkozott a bevándorlóval. Ennek ellenére hangsúlyozta, nem a szexturizmus, hanem az önkéntesség vitte Calais-ba.

Forrás: Breitbart, OE24, ORF, Biber