BREIT PORTAL DZSENDER “Übercuki” homokosfilm: Ostrom alatt a kisiskolások

“Übercuki” homokosfilm: Ostrom alatt a kisiskolások

8935
1
SHARE
Történet két szerelmes kisfiúról.
Történet két szerelmes kisfiúról.

Egyre fiatalabb korosztályt vesz célba az erőszakos genderlobbi. Legutóbb egy animált homokosfilm készült két homoszexuális iskolás fiúról.

“Egy szívdobbanásban” címmel tette közzé Beth David és Esteban Bravo egy szégyenkező kisfiú történetét. A vöröshajú iskolásnak a szíve önálló életre kel és elkezd üldözni egy másik kisfiút.

EZT MÁR OLVASTAD? BOTRÁNYOS AZ ÚJ GOOGLE-REKLÁM.

A négyperces animációs propagandafilmtől persze minden liberális odáig van, szerintük “übercuki” a történet.

A kis történetben van szétszakadt szív, vádaskodó iskolatársak és egy centiken múló csók is.

Milliók rajonganak érte

Szóval a genderlobbi gőzerővel tolja a kiskorú torkokon a homoszexualitást, ellentmondást nem tűrve.

A kisfilmet a Youtube-on közel 2,5 millióan látták, az IMDB-n kimagasló 8,6-os osztályzatot kapott, míg a Facebookon 117 ezren lájkolták a hivatalos oldalt.

Már meg sem döbbenünk.

Forrás: Youtube

1 COMMENT

  1. Szerintem ebben a kisfilmben semmi eroszakos nincs..
    Inkabb aranyos modon mutatja meg a gyerekeknek, mar ha van, aki megmutatja a gyerekenek, hogy van mas is a vilagon mint a heteroszexualitas.. ahogy a hormonok megindulnak kamaszkorban, ugyis akkor derul ki h egy adott kamasz hetero- vagy homoszexualis lesz. Egy ilyen animacios film nem lesz erre hatassal… kezd mar durva lenni, hogy ennyire piszkaljak a melegeket… oke, nem termeszetes, de van, letezik, es vannak diszkret, normalis eletre vagyo meleg parok akik csak nyugalomban akarjak elni az eletuket minden fajta megalaztatas nelkul.. mellesleg inkabb ezt mutatom meg a gyerekemnek, mint a hetero, csocskirakos, csucsoritos, agyon sminkelt plazamacakat, akik mar 15 evesen tul voltak a fel gimin… mert ugyebar ez is nagy divat a tinik kozt… es meg lehetne sorolni a heterok kozott fellelheto polgarpukkasztos viselkedesformakat…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here