BREIT PORTAL ABORTUSZ Abortuszt mindenáron! Soros háborút hirdetett a keresztény országok ellen

Abortuszt mindenáron! Soros háborút hirdetett a keresztény országok ellen

10302
2
SHARE
Soros rengeteg pénzt áldoz az abortusz legalizálásáért.
Soros rengeteg pénzt áldoz az abortusz legalizálásáért.

A CNA kiderítette, hogy a Soros György által pénzelt szervezetek Írországot szemelték ki elsőként, hogy legalizálják az abortuszt.

A DCLeaks.com még tavaly szivárogtatta ki, hogy Soros milyen stratégiai lépéseket tervez a jövőben. E szerint a milliárdos spekuláns a Nyílt Társadalmak Alapítványt felhasználva akarja Írországot egy abortusz-párti országgá formálni. Az államot a hírhedt Planned Parenthood abortuszklinika csak úgy hívja,

“az életpárti mozgalom koronájának ékköve”.

Nem véletlen tehát, hogy ezt a bástyát kívánják elsőként elmozdítani.

A CNA – katolikus hírügynökség összegzése szerint a kereszténynek mondható országok közül, elsőként Írországot veszik célba. “Mivel itt vannak a világon a legszigorúbb abortusztörvények, a győzelem hatással lehet a többi katolikus országra Európában, köztük Lengyelországra” – olvasható az egyik kiszivárgott dokumentumban.

Írország a legerősebb bástya.
Írország a legerősebb bástya.
Alkotmány védi a magzatokat

A New York-i székhelyű Open Society Foundation egy hároméves tervet készített 2016-2019 között a “Nők Jogai Program” néven. A tervet a DCLeaks.com-on publikálták. A terv három területre tér ki, köztük az abortusz legalizálására. Írországban a magzatok életét az alkotmány védi.

Fontos megjegyezni, hogy a 8. alkotmánypasszust 1983-ban az emberek szavazták meg. E szerint:

“Az állam elismeri a meg nem születettek élethez való jogát. egyenrangúan az anyák élethez való jogával.”

A Soros-alapítvány által készített stratégia szerint, “megakadályoznák, mérsékelnék és visszafordítanák a magzati személyiségre vontakozó törvényeket és alkotmányos kiegészítéseket”. E helyett olyan “szervezeti hálót alakítanának ki, ami védemezi a szexuális és reproduktív jogokat és egy új gondolkozásmódot ültetne be” a társadalomba.

Könnyfakasztó vallomás: “Abortuszpárti voltam, aztán a szemem előtt darabokra szaggattak egy magzatot”

Több százezer euró az abortuszért

A kiszivárgott dokumentumok szerint a 2015-ös homoszexuális házasságról szóló törvény “értékes és időszerű lehetőséget nyitott a kampány sikere szempontjából”.

A Nyílt Társadalmak Alapítvány szóvivője a CNA-nak elmondta, a kiszivárogtatást “a civil társadalom és az emberi jogi aktivisták elleni agresszív fellépésnek tartja”.

Ha a számokat nézzük, Írországban soros az Amnesty Internationalt 137 ezer euróval, az Ír Családtervező szövetséget 132 ezer euróval az Abortusz Jogok Kampányát pedig 25 ezer euróval támogatta. A támogatás kifejezett célja az alkotmányos védelem megszüntetése.

Forrás: Breitbart, CNA