BREIT PORTAL DZSENDER Horogkereszt a genderlobbi új szimbóluma

Horogkereszt a genderlobbi új szimbóluma

15959
2
SHARE
Őrült ötlet a genderlobbitól.
Őrült ötlet a genderlobbitól.

Egy ruházati cég, KA Design úgy döntött horogkereszt mintát rak termékeire. Ezzel akarja népszerűsíteni a genderideológiát.

Egészen megdöbbentő képekre bukkan az ember az interneten, ha rákeres a KA Design ruházati cikkeire. A fehér alapú felsőkön a szokásos szivárvány mintázat és “béke” felirat mellett, szinte kiszúrja az ember szemét a náci szimbólum a horogkereszt.

A cég a Facebookon jelentette be, a “horogkereszt visszatér”. Mintha csak egy Star Wars film címe volna. De ez nem az. Az 50 másodperces videoklipben azt ecsetelik, hogy a horogkereszt eredetileg nem náci szimbólum volt. Azt csak ellopta Hitler Németországa és kisajátította szörnyű tettei szimbolizálására.

“Ez a horogkereszt. 5000 éves. A béke jelképe. A szeretet, a szerencse, örökkévalóság és az élet jelképe. De egy nap jöttek a nácik”

– kezdődik a videó. Mintha csak egy kisgyerekeknek szóló oktató film lenne.

A készítők lelkiismeretesen megjegyzik, hogy Adolf Hitler náci diktátor zsidók és más kisebbségek millióit irtotta ki.

“A horogkeresztet elfordították 45 fokban, és a gyűlölet, félelem, háború, rasszizmus és hatalom szibolumává tették. Örökre stigmatizálták a swastikát.”

A ruházati cég viszont történelmi lépést kiván tenni, és vissza akarja hódítani a horogkereszt szimbólumát. A termékeken a “béke”, a “zen” és a “szeretet” szavak mellé társítják a szokatlan színekben pompázó jelképet.

A KA Design képviselői szerint a jelkép nagyon szép alakú, formájú és ezért választották. A rengeteg éles kritika és bírálat ellenére a cég elkötelezett amellett, hogy “folytatja a harcot”.

A Breitportal kritikája

Elment a józan eszetek? A horogkereszt égisze alatt a világtörténelem talán legszörnyűbb rémtetteit hajtották végre. Romba döntötték fél Európát, lemészárolták a zsidókat, cigányokat, fogyatékosokat, politikai ellenfeleket és mindenkit, aki nem illett Hitler náci árja fajelméletébe.

Igen. A homoszexuálisokat is. Becslések szerint 100 ezer embert tartóztattak le, közülök mintegy 15 ezren lelték halálukat a koncentrációs táborokban.

Amikor kirakjátok a pólókra a horogkeresztet, akkor őket köpitek szembe. Akkor a lelkébe gázoltok sok millió embernek, akiknek a családtagjait, felmenőit, szüleit és nagyszüleit a horogkereszt égisze alatt fogták el, kínozták és gyilkolták meg.

A horogkereszt nem a szeretet és a béke szimbóluma. S nem is lehet többé már az. Egy életre mindenkibe beleivódott, hogy mekkora borzalmakat takar a jelkép.

Vagy éppen ez a cél?

Az erőszakos genderlobbi, ami nem tűri az ellentmondást, lenyomja a társadalmak torkán a melegházasságot és a gendersemlegességet, szándékosan választott ilyen militáns jelképet? A kisgyerekekt célzó deviáns és perver mesék, könyvek, oktatófilmek világában, ahol mindenki úgy váltogathatja a nemét, éppen amilyen lábbal kel. Aki pedig máshogy gondolkozik, az megkapja a homofób csillagot. Az a virágárus és tortakészítő, aki a hite miatt nem kíván támogatni homoszexuális esküvőt, arra jogvilág rémálma vár. Ilyen világot építettetek és még nincs itt a vége, nem igaz? Talán a horogkereszt többet jelent mint gondolnánk.

De tegyük fel, hogy nem így van. Tegyük fel, hogy benéztétek, hibáztatok, és egyszerűen az emberi butaság és a történelmi ismeretek hiányossága felment titeket a szándékosság vádja alól. Azt mondjátok, hogy visszavennétek a horogkeresztet, mint szimbólumot. Oké.

Ez esetben töröljétek le a szivárvány színeit a ruháitokról, mert az a mi szimbólumunk. Keresztényeké.

Az Istennel való szövetségünk szimbóluma, amit ti már évtizedek óta mocskoltok a különböző perverziókat dicsőitő vallásgyalázó felvonulásaitokon.

Forrás: TheBlaze