BREIT PORTAL DZSENDER Íme a homofób országok listája: Magyarország az utolsók között

Íme a homofób országok listája: Magyarország az utolsók között

9097
2
SHARE
Izland a listavezető.

Most már listázzák is azon “bűnös” nemzeteket, akik nem elég “befogadóak” a genderlobbit illetően. Az ő gúnynevük a homofób. Tessék is megijedni, mert nagy valószínűséggel Ön is az.

Szóval. Az OECD átfogó vizsgálatában 34 országot rangsorolt aszerint, hogy mennyire homofób, vagy mennyire nem.

A nemzetek közül a legkevésbé homofób ország Izland. Tegnap Rejkjavíkban meg is ünnepelnék a nagy toleranciát, tízezrek vonultak az utcára “büszkén” vállalva “másságukat”. (Most már követhetetlen, hogy ki a ‘más’ igazából…)

A lista második helyén Svédország szerepel. Talán nem is véletlen, hiszen a VICE magazin riportja leleplezte, a nemzet most már annyira überinkluzív, hogy gendersemleges óvodája is van. Csak a halálra ítélt keresztény menekülteken nem sikerül annyira elfogadni. Sebaj.

A lista folytatódik Norvégiábal, Dániával és Svájccal. Úgy tűnik a felmérés egyik nagy tanulsága, hogy az OECD tagországok jóval kevésbé homofóbok, mint akik nem tagok.

Izland örülhet, ő legutóbb még csak hatodik volt, azóta ugrott az élre.

A jelentés listája.
A jelentés listája.
Magyarország a lista végén

A vizsgálat kiderítette, hogy a férfiak jóval hajlamosabbak a homofóbia nevezetű csúnya betegségre. Hát még az öregek. Aztán a kevésbé műveltek megint – kevésbé elfogadóak – mutatja ki a kutatás.

Becses nemzetünk, Magyarország a lista utolsó pár versenyzője között van. A 34 ország közül a 28. Ejj.

LMBTQ*&@+”% szempontból a leggonoszabb a listán Törökország, ahol harminc éve semmi nem változott. Lettország is gyűlölködő a lista szerint, ahogy homofób Észtország is. Dél-Korea sokat javult, de még mindig 31. Dicső testvérnemzetünk, Lengyelország a 30. helyre futott be. S előttünk már csak az olaszok állnak.

Kissé sokkoló, de a 10-es listán a 1981-2000-es felmérésen még 2.3-on álltunk. Mára ez a szám felugrott 3.7-re. Szóval nincs annyira nagy ok az örömre.

Forrás: Pinknews