BREIT PORTAL DZSIHÁD A világtörténelem legnagyobb fordulatának küszöbén állunk

A világtörténelem legnagyobb fordulatának küszöbén állunk

21477
1
SHARE
Iszlám: Átrajzolják Európa térképét
Iszlám: Átrajzolják Európa térképét

Európa nagyon rövid időn belül megszűnik létezni jelen formájában. A demográfiai öngyilkosság és a muszlim bevándorlás alapjaiban formálja át a kontinens jövőjét.

A történész Arnold Toynbee mondta egyszer, hogy a “civilizációkkal nem a gyilkosság, hanem az öngyilkosság végez.”

Mark Steyn kommentátor ezen gondolatmenetből kiindulva egy új videójában Európa hatalomátvételéről beszélt. A monológban azt elemzi, hogy Nyugat-Európa már most a halálán van a “demográfiai öngyilkosság” miatt, a párok ugyanis nem vállalnak elég gyermeket. Ezen felül a nyugatra áramló muszlim populáció jelent még hatalmas problémát, hiszen a tátongó lyukakat ők töltik be.

Rohamtempóban a megszűnés felé

Steyn konkrét számokkal is alátámasztotta állításait. Becslése szerint mindössze két generációra van szükség ahhoz, hogy a muszlim társadalom annyi unokát hozzon világra, mint a poszt-keresztény szekularisták. Míg most ez a szám 10 és 90 százalék, két generáció múlva ez kiegyenlítődhet. Ez amiatt van, hogy a muszlimok átlagosan 3.5 gyermeket vállalnak, míg a poszt-keresztény szekularisták pedig 1.3-at.

“Az emberek azt gondolják, hogy ez egy lassú folyamat… Tulajdonképpen nagyon is gyors. Már most a közepén vagyunk.”

Steyn szerint Nyugat-Európa muszlimok általi elfoglalása “nem előrejelzés”. Megjegyezte, hogy néhány általános iskolában, pl. a belgiumi Atwerpenben, már a muszlim diákok vannak többségben.

“Ezek nem előrejelzések. Most az iskolás gyerekekről beszélünk, akik 15 év múlva a munkaerő piacra kerülnek.”

Steyn idézte a Bécsi Demográfiai Intézet adatait is, mely szerint az évszázad közepére a 15 év alatti osztrákok többsége muszlim lesz.

“Egy olyan országról beszélünk, amely nem olyan régen még 90 százalékban katolikus volt.”

Üdv a haldokló poszt-keresztény Európában

Steyn emlékeztetett arra is, hogy Ausztriában játszódik a Muzsika Hangja című darab, ami egy nagy család meneküléséről szól a náci hatalomátvétel elől. A történet 1938-ban játszódik. Steyn szerint 2038-ra nem azt fogják énekelni, hogy “miként oldhatnál meg egy problémát, mint Maria”, hanem “miként oldhatnál meg egy problémát, mint saría”.

“Ez a korunk legnagyobb sztorija, mégsem beszél róla szinte senki.”

Steyn emlékeztetett, hogy az elmúlt időszak legnagyobb átalakulásáról beszélünk. A kommentátor hivatkozik Trump varsói beszédére is, amelyben kijelentette a kereszténység védelme a nyugati civilizáció védelmét is jelenti. Arra ösztönözte az európaiakat, hogy a hitet és a családot helyezzék előbbre, mint a kormányt és a bürökrációt. Az legyen az életük középpontjában.

Steyn úgy véli, már később megfordítani a hajót bizonyos országok számára.

“A poszt-keresztény Európának már igazából nincs se hite, se családja. A múlt homályába vesznek.”

Steyn szerit a modern világ építői önként kivonulnak az üzletből. De nem a kommentátor az egyetlen, aki megkongatta a vészharangot.

Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezére szerint a világ populációra össze fog omlani, és kevesen foglalkoznak és törődnek ezzel. A CNN Moneynak korábban azt nyilatkozta, hogy őt ez rendkívül aggasztja. Musk azt hangsúlyozta, hogy a létfenntartáshoz szükséges termékenységi ráta felborulásával elöregednek a társadalmak. S ez fenntarthatatlan szituációt eredményez majd.

Forrás: LifeSite