BREIT PORTAL SZTÁRAKADÉMIA Mi ütött beléd, Taylor Swift?

Mi ütött beléd, Taylor Swift?

14693
0
SHARE
Taylor Swift kifordult önmagából.
Taylor Swift kifordult önmagából.

Ahogy nemrég véget ért a country zenei karrierje, úgy ért most véget Taylor Swift popzenei karrierje is. De sajnos most a lehető legrosszabb irányba indult el.

Taylor Swift gyakorlatilag teljesen kifordult önmagából, legalábbis a legújabb klipje alapján. A videóklip pár napja jött ki, és egy olyan egészen elképesztő fordulatot mutat be az énekesnő életéről, személyiségéről, amit eddig nem sokan sejthettek. Valószínűleg meglepetésnek is szánták, erre utal az is, hogy a kliphez tartozó lyric videó csupán három nappal a végleges anyag előtt került fel.

A videó botrányos, senkinek nem ajánlható jó szívvel. Már rögtön a kezdő képsorokban Swift egy temetőben, a saját sírjából zombiként mászik elő, majd elkezd énekelni – saját magának. A dal szövege végig arról szól, hogy gyakorlatilag gyűlöli az eddigi énjét, a teljes zenei karrierjét, és mindent, ami ő eddig volt.

„Nem szeretem a birodalmadat, aminek a kulcsai egykor az enyémek voltak.”

– énekli egy versszakban. Az énekesnő gyakorlatilag teljesen átadta magát valami másnak, amiről most azt hiszi, hogy az az igazi önmaga.

A videóban feltűnik a korábbi klipek szerelésében/ruháiban is, ezeket a karaktereket végig kritizálja, és el akarja pusztítani. Világosan közli az ide vonatkozó része a szövegnek: „…én leszek a főszereplője a rémálmaidnak.”

A régi Taylor meghalt

A dal közepén a lényeget is elmondja egy mondatban:

„Sajnálom, a régi Taylor most nem tud a telefonhoz jönni. Hogy miért? Mert halott!”

A videóklip végig teljesen elfogadhatatlan és nézhetetlen képeket vetít a néző elé. Nem elég, hogy maga Taylor Swift is sok helyen gyakorlatilag prostituáltként van öltözve, de emellett olyan kétes-nemű alakok is feltűnnek a képen, akikről nem lehet hirtelen eldönteni, hogy az LMBTQAWIDHRZJMCZ melyik betűjét képviselik. És ha mindez nem lenne elég, van még egy alulöltözött női robothadsereg, majd ezekkel orgiára emlékeztető képsorok is. A videó minden pillanata azt sugallja, hogy a Taylor Swift, akit eddig ismertünk már nem létezik, és átvette a helyét valami sokkal sötétebb.

Sok mindent elárul az is, hogy mindkét videó legfőbb visszatérő motívuma a kígyó. Úgy tűnik Taylor Swift döntött, de sajnos nagyon rosszul.