BREIT PORTAL ABORTUSZ “Ez az új gyarmatosítás” Így exportálja Afrikába az abortuszt Trudeau

“Ez az új gyarmatosítás” Így exportálja Afrikába az abortuszt Trudeau

3393
0
SHARE
Kanada is felvette a genderritmust. Forrás: Fb / Justin Trudeau
Kanada is felvette a genderritmust. Forrás: Fb / Justin Trudeau

Megdöbbentő videót tett közzé a Campaign Life Coalition arról, hogy Kanada, hogyan exportálja az abortuszt Afrikába.

A videó szövege:

2017 márciusában, Justin Trudeau kanadai miniszterelnök 650 millió dollárt az adófizetők pénzéből arra költött, hogy az Afrikában történő abortuszokat finanszírozza és nyomást helyezzen a kormányokra, hogy megváltoztassák a törvényeiket és értékeiket.

Kérték az afrikaiak az abortuszt?

Nem! A valóság az, hogy sokan úgy látják, hogy a gazdagok megpróbálják rákényszeríteni az ideológiájukat a szegényekre… ismét.

Tudtad, hogy Justin Trudeau miniszter elnök szerint az abortusz Kanada legnagyobb teljesítménye?

Egyszer úgy fogalmazott,

“Az a Kanada, amit ma ismerünk, elképzelhetetlen lenne a széles körben elérhető születésszabályozás és a választás legalizálása nélkül.”

Nemrég Chrystia Freeland külügyminiszter mondta azt, hogy

“A nők jogai emberi jogok. Ebbe beletartozik a ‘biztonságos és elérhető’ abortusz.”

Hozzátette, “a ezek a jogok a külpolitikánk központi elemét képezik”.

Marie Claude Bibeau, Kanada nemzetközi fejlesztési minisztere azt állította, hogy a fogamzásgátlás és az abortusz az eszközök ahhoz, hogy véget vessenek a szegénységnek.

Azt akarják elhitetni velünk, hogy az abortusz az egy “emberi jog” és ahhoz, hogy véget vess a szegénységnek, meg kell ölnöd a szegényeket.

Afrikának tiszta vízre, élelmiszerre, infrastruktúrára, oktatásra és alapvető egészségügyre van szüksége. Kanadának úgy tűnik három dologra: abortusz, abortusz, abortusz.

A liberálisok Trudeau feminista politikáját népszerűsítik. Az igazi kérdés az, hogy miért van ehhez szükség egész populációk kiiktatására?

Valahonnan ismerős ez az ideológia…

Dr. Dolores Grier afro-amerikai aktivista visszaemlékezett, az abortusz “egy eszköz, amit a fehérek a fekete populáció visszaszorítására használnak”. Ő azt mondta, azt hiszik, “ha nem vagy fehér, ha nem vagy gazdag, nem is kellett volna világra jönnöd”.

Hozzátette, “a népem túlélte a lincselést, a korbácsolást és bombázást, s azt mondják, hogy egy fekete nő ne tudna túlélni kilenc hónap terhességet, és ne tudná a gyerekeit? Ki hozta meg helyettük a döntést? A társadalom.”

Obianuju Ekeocha nigériai aktivista Kanada külügyi abortusz-politikáját így jellemezte.

“Ez az új gyarmatosítás. Ez a kulturális imperializmus. Ez a gazdag adományozók diktatúrája.”

Ezek lehet, hogy Trudeau értékei, de nem afrikai értékek. Egy afrikai országra se szabadna rákényszeríteni az abortuszt a külső adományokért cserébe.

Vedd fel a kapcsolatot a parlamenti képviselőkkel és unszold őket, hogy megállítsák a rasszizmust, az ideológiai gyarmatosítást és az abortusz-exportot Afrikába.